W.A.S gaat per 1 oktober door het leven als Dé Witgoed Specialist.
W.A.S gaat per 1 oktober door het leven als Dé Witgoed Specialist. Foto: eigen foto

W.A.S Dé Witgoed Specialist opent op 1 oktober officieel haar deuren

Zakelijk

LEEUWARDEN - Dezelfde service, maar in een nieuw jasje. W.A.S Leeuwarden gaat per 1 oktober door het leven als W.A.S Dé Witgoed Specialist. Eigenaar Harry Bruining is druk bezig met een metamorfose van de winkel. Zo is de hele buitenkant voorzien van een nieuwe huisstijl en wordt er ook in de winkel het nodige aangepast. Harry neemt ons mee in de belangrijkste ontwikkelingen van de winkel.

“Voor ons verandert er op zich niet heel veel, want we hebben nog steeds dezelfde persoonlijke benadering en het persoonlijke contact”, begint Harry zijn verhaal. “De grootste ontwikkeling zit hem in het feit dat we inmiddels zijn aangesloten bij Euronics, een van de grootste inkoopclubs van Europa. Daarmee hebben we nog meer aanbod en betere productinfo via onze website.”  


W.A.S gaat per 1 oktober door het leven als W.A.S Dé Witgoed Specialist.

Energiezuinige producten 

Harry is met name enthousiast over de energiezuinige producten die hij kan aanbieden. “Mensen zijn er bewust mee bezig. Je merkt dat iedereen zoekende is, zo van: hoe kan ik van het gas afkomen, of zo weinig mogelijk gas verbruiken. Op deze vraag kunnen wij inspelen met behulp van onze producten. Zo hebben wij bijvoorbeeld een Quooker in ons assortiment. Dat is een kokendwaterkraan die warm, koud en dus ook kokend water rechtstreeks uit de kraan kan aanbieden. Hiermee bespaar je al snel zo’n 250 tot 300 euro per jaar. Een Quooker kost tussen de 1600 en 2000 euro, maar na een jaar of zeven ga je hem terugverdienen. En dat is alleen nog maar gebaseerd op de huidige energieprijzen”, legt Harry uit. 

Inductiekoken

Naast de Quooker is inductiekoken natuurlijk nog steeds populair onder de mensen. “Ik denk dat wij één van de grootste aanbieders zijn in de regio. Daarnaast kunnen onze klanten de producten zelf uitproberen in de winkel. Dat is een enorm waardevolle service, want mensen kunnen langskomen en zelf het product ervaren. Dat is belangrijk, omdat je er toch dagelijks gebruik van maakt in de keuken.” 

Voordelen Euronics 

Bovendien heeft de aansluiting bij Euronics nog meer voordelen voor Harry en zijn collega’s. “Je hebt nu een enorm netwerk waar je uit kunt putten en de lijntjes zijn kort met elkaar. We hebben kwaliteit in huis, kunnen heel veel aanbieden, maar ook snel schakelen met de leverancier of andere winkels. Daarnaast is onze website up to date en vind je duidelijke productomschrijvingen. De kwaliteit van onze winkel gaat daarmee omhoog. Maar het belangrijkste blijft, bij welke club je ook zit, de persoonlijke benadering. Dat onderscheidt ons ook van de grote jongens. Je verkoopt het product zelf en installeert hem ook zelf.” 

Openingsactie 

Op 29 en 30 september en 1 oktober heeft Dé Witgoed Specialist een openingsactie. “We hebben een geweldige openingsaanbieding en dat betreft een wasautomaat tegen een goedkope prijs, gratis inbouw van een Quooker en een warmtepompdroger. Qua energie is een droger veruit het duurste apparaat in je huishouden. Wij bieden deze in een hele zuinige uitvoering. Mis het niet!”

Dé Witgoed Specialist
Zwettestraat 9
8912AH Leeuwarden

Tenzij er nog kou komt, mogen we veel wespen verwachten dit jaar.
Vooruitzicht wespenoverlast voorlopig niet gunstig Natuur 13 uur geleden
Afbeelding
Geen of minder treinen in juni en juli rond Leeuwarden Verhalen uit de buurt 16 uur geleden
Afbeelding
Midterm review gemeente: Blijven investeren in de toekomst! Politiek 19 uur geleden
Afbeelding
Nynke Duijff winnaar Grut Frysk Diktee Verhalen uit de buurt 21 uur geleden
Afbeelding
Sloepvaren bij de Alde Feanen Recreatie & Ontspanning 23 uur geleden
Afbeelding
Column Rijkele Dijkstra: Ons veilige gevoel Column 24 apr, 18:00
Beeld ter illustratie
Meer natuur in polder Siderius bij Earnewâld Natuur 24 apr, 15:00
Afbeelding
Column Melissa: Uit de kast komen is niet alleen bevrijdend voor jezelf, maar ook voor anderen Column 24 apr, 12:00