W.A.S Projecten & Onderhoud breidt fors uit!
W.A.S Projecten & Onderhoud breidt fors uit! Foto: Rob Dijkstra

W.A.S Projecten & Onderhoud breidt uit!

Zakelijk

W.A.S Projecten & Onderhoud staat niet stil: de winkel in Leeuwarden wordt fors uitgebreid met twee nieuwe medewerkers en gloednieuwe inductie fornuizen. De nieuwe medewerkers, Anouk en Anouschka, zullen diverse werkzaamheden in de winkel op zich gaan nemen. Zo komt er binnenkort een gloednieuwe webshop van W.A.S, om de klant digitaal ook te kunnen bereiken. Anouk begeleidt zal dat proces. Eigenaar Jim Heins is trots dat zijn winkel groeit en licht toe waarom ze juist deze richting gekozen hebben.

“Je ziet de laatste jaren steeds meer mensen op inductie koken en dat gasfornuis langzaam verdwijnt”, geeft Jim aan. “Daar wil W.A.S graag op inspelen, door klanten op dit gebied volledig te kunnen ontzorgen. Met het aanbieden van hoogwaardige inductie fornuizen, kan W.A.S daar daadwerkelijk iets in betekenen. “We hebben de inductie fornuizen van 90 centimeter fysiek in onze winkel staan, waardoor mensen ook echt kunnen ervaren hoe deze precies werken. Wij hechten veel waarde aan de beleving van de mensen. Die informatie is waardevol. We zijn in ieder geval al erg enthousiast over de nieuwe fornuizen.” In de showroom kun je onder andere de inductie fornuizen van de merken Smeg, Boretti, ATAG, Pelgrim en Leisure terugvinden.

Beleving creëren in de winkel

Met de winkelervaring van kersverse medewerker Anouschka en de nieuwe inductie fornuizen wil Jim een bezoekje aan W.A.S tot een beleving maken voor de klanten. “Zodra de maatregelen het toelaten en de weersomstandigheden iets beter zijn, willen we belevingsdagen gaan opzetten. We willen dan live gaan koken op onze gloednieuwe fornuizen. Zo laten we aan de ene kant zien hoe de fornuizen werken en aan de andere kant bieden wij de klanten een stukje service en gastvrijheid.”

Wij willen een bezoekje aan W.A.S tot een beleving maken voor de klanten.

Trotse vader in het bedrijf

Dat Anouk en Anouschka het team komen versterken, is bijzonder. Niet alleen zorgt het voor een leuke dynamiek, Anouk is tevens de dochter van eigenaar Jim. “Het feit dat je eigen dochter wil helpen met het verbeteren van het bedrijf en daar ook haar eigen ideeën voor heeft, maakt mij als vader enorm trots.” Daarnaast is het een groot voordeel dat Anouk zo’n beetje opgegroeid is met de winkel. De kennis is daardoor aanwezig. “En ook met Anouschka krijgen we er kwaliteit bij, want ze is een ervaren winkelmedewerker. De productkennis komt straks vanzelf.”

Meer weten? Kijk eens op de website: www.wasprojecten.nl

Inductiekoken wordt steeds populairder.
Inductiekoken wordt steeds populairder.
Afbeelding
Column Melissa: Uit de kast komen is niet alleen bevrijdend voor jezelf, maar ook voor anderen Column 2 uur geleden
Afbeelding
Burgemeester sluit woning Amelandsdwinger vanwege grote drugsvondst 112-Nieuws 4 uur geleden
Afbeelding
Column Desirée van Dijk-Attema: Uitstellen Column 20 uur geleden
Denise Campbell (links) en Laura Smeets (rechts)
Keramiekmuseum Princessehof lanceert nieuwe podcastserie genaamd 'Porseleincast' Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Hondje Binky in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen gisteren
© Foto: Hoge Noorden / Jacob van Essen. Europaparty Oldehoofsterkerkhof Gedeputeerde Sijbe Knol en Wethouder Hein Kuiken
Brunzyn X Bokoedro, Gladde Paling en Kroegtijgers op het podium tijdens dé Europaparty op 11 mei in Leeuwarden Evenement 23 apr, 12:46
Afbeelding
BROED, biodiversiteitsfestival - 11 mei 2024 - Alde Leie Evenement 23 apr, 12:00
Afbeelding
Rosie nieuw in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 23 apr, 08:00