Afbeelding

Xenos binnenkort weer te vinden op De Centrale in Leeuwarden

Zakelijk nieuws

LEEUWARDEN - Xenos heeft hun winkelnetwerk uitgebreid met acht Casa-locaties. Ook de Casa op de Centrale in Leeuwarden zal binnenkort worden omgetoverd tot een kleurrijke Xenos.

Management Team Xenos: “We zijn trots om aan te kondigen dat ons winkelnetwerk uitbreidt met 8 Casa-locaties, waarvan ook de medewerkers in dienst komen bij Xenos. Hierdoor zetten we onze kleurrijke Xenos-werelden nog meer op de kaart en brengen ze dichter bij onze klant. Het vult ook een aantal van de in Nederland nog gewilde locaties in.”

De toevoeging van deze locaties is een strategische zet om groei en bereikbaarheid van ons winkelnetwerk te versnellen. Het Xenos winkelnetwerk groeit naar ruim 165 winkels in 2024. In mei zal het Xenos-logo op de gevels verschijnen op de 8 locaties. De uitbreiding zorgt ervoor dat de Xenos-winkels voor nog meer klanten dichtbij te ontdekken zijn om met de producten van Xenos hun persoonlijke interieur thuis te creëren.

Feestelijke openingen

Breda Meubelboulevard en Venlo Trefcenter beleven als eerste hun feestelijke opening. In de eerste week van mei worden de deuren naar deze kleurrijke Xenos-werelden geopend. Naast Breda en Venlo zal Xenos ook weer te vinden zijn in Eindhoven Rechtestraat, Terneuzen, Maastricht, Heerlen Meubelboulevard, Leeuwarden Centrale en Apeldoorn.

Organisatie Xenos

Met een geschiedenis van meer dan 50 jaar in het Nederlandse retaillandschap, wil Xenos de klant steeds weer blijven inspireren met een verrassende selectie van producten in de combinatie van food en non-food assortiment. Leuke spullen voor thuis, die net even anders zijn, en alles wat de klant zoekt om gezellige momenten thuis te creëren, zowel binnen als buiten. Xenos maakt dit bereikbaar voor klanten in ruim 165 kleurrijke winkels en in een inspirerende en toegankelijke webshop. Sinds 2019 maakt Xenos deel uit van Nieuwgeluk Group, een Nederlandse family office met een passie voor ondernemen.

Beheer oevers langs Friese vaarwegen
Subsidieregelingen oeverbeheer geopend Financieel 2 mei, 15:00
Afbeelding
Bevrijdingsvuur naar Kazemattenmuseum Algemeen 2 mei, 08:00
Afbeelding
Onderzoek: houtworm en boktor zorgen voor meeste overlast in Friesland Natuur 1 mei, 18:00
Afbeelding
DODENHERDENKING KORNWERDERZAND KAZEMATTENMUSEUM Algemeen 1 mei, 08:00
Rijden onder invloed van cannabis gebeurt het vaakst bij mensen die al stevig blowen.
Veel cannabisgebruikers rijden onder invloed Gezondheid 30 apr, 18:00
Afbeelding
Uniek historisch dambord werpt nieuw licht op herkomst Fries damspel Cultuur 30 apr, 12:00
Afbeelding
Friese kunstenaars Wopke van der Heide en Marijke Buurlage exposeren in de Nieuwe Smederij Cultuur 30 apr, 10:00
Afbeelding
Friesland Pop presenteert: Mini Hiphop Conferentie met het thema "Ladies First" Cultuur 30 apr, 08:00