Afbeelding

Xenos binnenkort weer te vinden op De Centrale in Leeuwarden

Zakelijk nieuws

LEEUWARDEN - Xenos heeft hun winkelnetwerk uitgebreid met acht Casa-locaties. Ook de Casa op de Centrale in Leeuwarden zal binnenkort worden omgetoverd tot een kleurrijke Xenos.

Management Team Xenos: “We zijn trots om aan te kondigen dat ons winkelnetwerk uitbreidt met 8 Casa-locaties, waarvan ook de medewerkers in dienst komen bij Xenos. Hierdoor zetten we onze kleurrijke Xenos-werelden nog meer op de kaart en brengen ze dichter bij onze klant. Het vult ook een aantal van de in Nederland nog gewilde locaties in.”

De toevoeging van deze locaties is een strategische zet om groei en bereikbaarheid van ons winkelnetwerk te versnellen. Het Xenos winkelnetwerk groeit naar ruim 165 winkels in 2024. In mei zal het Xenos-logo op de gevels verschijnen op de 8 locaties. De uitbreiding zorgt ervoor dat de Xenos-winkels voor nog meer klanten dichtbij te ontdekken zijn om met de producten van Xenos hun persoonlijke interieur thuis te creëren.

Feestelijke openingen

Breda Meubelboulevard en Venlo Trefcenter beleven als eerste hun feestelijke opening. In de eerste week van mei worden de deuren naar deze kleurrijke Xenos-werelden geopend. Naast Breda en Venlo zal Xenos ook weer te vinden zijn in Eindhoven Rechtestraat, Terneuzen, Maastricht, Heerlen Meubelboulevard, Leeuwarden Centrale en Apeldoorn.

Organisatie Xenos

Met een geschiedenis van meer dan 50 jaar in het Nederlandse retaillandschap, wil Xenos de klant steeds weer blijven inspireren met een verrassende selectie van producten in de combinatie van food en non-food assortiment. Leuke spullen voor thuis, die net even anders zijn, en alles wat de klant zoekt om gezellige momenten thuis te creëren, zowel binnen als buiten. Xenos maakt dit bereikbaar voor klanten in ruim 165 kleurrijke winkels en in een inspirerende en toegankelijke webshop. Sinds 2019 maakt Xenos deel uit van Nieuwgeluk Group, een Nederlandse family office met een passie voor ondernemen.

Leeuwarden
Brandweer ingezet voor vergeten pan op vuur in Leeuwarden Algemeen 3 uur geleden
Afbeelding
De voorstelling Droomvogels is op 29, 30, 31 mei en 1 juni te zien in Podium Explore in Leeuwarden. Cultuur 11 uur geleden
Afbeelding
Naar het mbo? Kijk het webinar 'Studiefinanciering: hoe werkt het?' Educatie 19 mei, 18:00
Afbeelding
Ontdek de nieuwste singer-songwriters van Friesland op 31 mei in Leeuwarden Cultuur 19 mei, 15:00
Afbeelding
Nieuw Ontwikkelperspectief voor de Lelylijn: Op Weg naar 2050 Politiek 18 mei, 15:00
Koningin Maxima
Koningin Máxima in gesprek met GreenInclusive over Friese natuurlijke waardeketen ' Algemeen 18 mei, 15:00
Afbeelding
Voorstelling Romijn Conen bij Revalidatie Friesland Algemeen 18 mei, 12:00
Afbeelding
Boeren overhandigen eerste spandoek aan de provincie Fryslân Agrarisch nieuws 18 mei, 08:00