Afbeelding

Contextuele coaching met de Verbindingsmakelaar

Zakelijk nieuws

LEEUWARDEN - Contextuele coaching is geschikt voor iedereen, vertelt Edith Wielhouwer van De Verbindingsmakelaar: “Daar waar je je auto jaarlijks een APK beurt geeft blijkt dit binnen relaties of persoonlijke trajecten naar de achtergrond te verdwijnen. Je bent het waard om in te investeren. Het is voor iedereen zo’n mooie reis naar je eigen leven.”

Bij De Verbindingsmakelaar bieden Edith en Piet-Hein Wielhouwer contextuele coaching aan, daarnaast zijn ze opgeleid als TransforMissioneel coach (practitioner coach) waarbij verschillende tools ingezet worden om tot persoonlijke groei en ontwikkeling te komen. Ze bieden verschillende vormen contextuele coaching aan. 

“Individuele contextuele coaching is een gestructureerd proces waarbij wij als ervaren coaches samenwerken met jou als individu om je te begeleiden bij het ontdekken van de invloeden vanuit jouw familiare context en de invloed hiervan in jouw leven.” 

Contextuele relatie coaching is een vorm van coaching die zich richt op het begrijpen van de relatie tussen partners vanuit ieders individuele context. Edith: “Wij bieden een ondersteunende omgeving waarin stellen kunnen werken aan het verbeteren van communicatie, het oplossen van conflicten en het versterken van hun onderlinge band.”

Contextuele coaching op de boot is een bijzondere vorm van coaching waarbij de rustgevende omgeving van een boot gebruikt wordt als een inspirerende ruimte voor persoonlijke groei en zelfontdekking: “Wij bieden een veilige en ondersteunende omgeving waarin je jezelf kunt openstellen, reflecteren en groeien.”

Contextueel coachen van teams is een benadering van coaching die zich richt op het begrijpen van de dynamiek van een team binnen de context van hun familiare omgeving, zoals de organisatiecultuur, de marktomstandigheden en de verwachtingen van belanghebbenden.

De Verbindingsmakelaar organiseert ook de trainingsdag ‘Dagtrip voor je relatie’, meer informatie vind je op pagina 6 van deze krant. Wanneer je meer wilt weten neem dan een kijkje op de website: www.deverbindingsmakelaar.nl

Beheer oevers langs Friese vaarwegen
Subsidieregelingen oeverbeheer geopend Financieel 16 uur geleden
Afbeelding
Bevrijdingsvuur naar Kazemattenmuseum Algemeen 23 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek: houtworm en boktor zorgen voor meeste overlast in Friesland Natuur 1 mei, 18:00
Afbeelding
DODENHERDENKING KORNWERDERZAND KAZEMATTENMUSEUM Algemeen 1 mei, 08:00
Rijden onder invloed van cannabis gebeurt het vaakst bij mensen die al stevig blowen.
Veel cannabisgebruikers rijden onder invloed Gezondheid 30 apr, 18:00
Afbeelding
Uniek historisch dambord werpt nieuw licht op herkomst Fries damspel Cultuur 30 apr, 12:00
Afbeelding
Friese kunstenaars Wopke van der Heide en Marijke Buurlage exposeren in de Nieuwe Smederij Cultuur 30 apr, 10:00
Afbeelding
Friesland Pop presenteert: Mini Hiphop Conferentie met het thema "Ladies First" Cultuur 30 apr, 08:00