Van links naar rechts, Jim Heins, Chris Veenstra en Jakob Bekkema
Van links naar rechts, Jim Heins, Chris Veenstra en Jakob Bekkema Foto: Rick Schoffelmeer

W.A.S Projecten & Onderhoud heeft een nieuwe naam: PRIO-fix

Zakelijk

LEEUWARDEN - Positieve ontwikkelingen zijn gaande bij W.A.S Projecten & Onderhoud, of beter gezegd PRIO-fix. W.A.S Projecten & Onderhoud was natuurlijk al langer een aparte tak van de witgoedwinkel, maar om dat nog duidelijker tot uiting te brengen, is besloten om de naam te veranderen in PRIO-fix. PRIO-fix staat voor Project, Reparatie, Inbouw en Onderhoud. “We zijn nog breder inzetbaar en het is een stuk duidelijkheid naar de klanten toe”, stelt eigenaar Jim Heins. Hij legt uit wat PRIO-fix voor u kan betekenen. 

“In principe kunnen onze klanten nog altijd terecht voor dezelfde werkzaamheden die we eerder ook al verrichtten”, begint Jim zijn verhaal. “Maar wegens een uitbreiding van onze werkzaamheden zijn we nog breder inzetbaar geworden, waardoor deze naamsverandering eigenlijk onvermijdelijk is.”


Foto: Rick Schoffelmeer

Specialisme PRIO-fix

Naast het stuk reparatie en onderhoud van witgoed, kunnen mensen namelijk ook terecht voor inbouwservice van inbouwapparaten. “Dat mogen ook apparaten zijn die niet bij W.A.S zijn aangeschaft. We hebben een volwaardig witgoedmonteur in huis, die deze klussen graag voor u oplost. Verder is een stukje specialisme dat we verder gaan uitbreiden het elektra. Zo zijn er vele huurwoningen die overstappen van gas op inductiekoken. Dan zit je ook vaak met een aanpassing in de groepenkast. Wij kunnen daar nu een kookgroep bij zetten”, vertelt Jim enthousiast. 

We moeten elkaar helpen in deze tijd en ik ben er van overtuigd dat je dat ook terugkrijgt van je klanten.

Kleinschalig onderhoud 

Daarnaast helpen de monteurs met alle liefde aan kleinschalig onderhoud binnenshuis. “Goten, haakjes op de deur, planken ophangen. Maar daarnaast leveren en installeren we ook rookmelders. Belangrijk om hierbij te vermelden is dat wij geen complete badkamers renoveren, maar dat het echt kleinschalig onderhoud betreft.”

Meedenken met de klanten 

Het is voor PRIO-fix een prachtige stap richting de toekomst, al blijft het een moeilijke tijd voor ondernemers. “We hebben een moeilijke tijd gehad met corona, maar we hebben er weer heel veel zin. Je staat als ondernemer echter constant voor belangrijke keuzes en je moet steeds weer schakelen. Nu worden we weer geconfronteerd met een economische recessie. Dat merk je al in de particuliere markt. Daar anticiperen wij op, door mee te denken met de klant. We beseffen ook dat de mensen daardoor wat vaker dingen laten repareren, in plaats van vervangen. We kunnen bijvoorbeeld gebruikte onderdelen aanbieden, om de prijs te drukken. Bepaalde onderdelen zijn namelijk uitermate geschikt om te hergebruiken. Wij beseffen ook wel beseffen dat mensen het moeilijk hebben. We moeten elkaar helpen in deze tijd en ik ben er van overtuigd dat je dat ook terugkrijgt van de klanten.” 

PRIO-fix
Zwettestraat 9B
8912AH Leeuwarden
Tel: 06 - 33877792

!
Afbeelding
Flat deels ontruimd na gaslucht in Leeuwarden Politie 18 uur geleden
Afbeelding
Vuurwerkshow Vuurwerk Boulevard op 9 december begint uur eerder Zakelijk 5 dec, 15:07
Afbeelding
Brandweer blust brand met boot in Warten Politie 5 dec, 13:04
Afbeelding
Column Melissa: Zo slecht is de mensheid nog niet... Column 5 dec, 12:00
Afbeelding
Column Ed van Dijk: In- en ontspannen Column 5 dec, 12:00
Afbeelding
Drie auto’s betrokken bij kettingbotsing in Leeuwarden Politie 5 dec, 09:11
Afbeelding
5 december is er weer een NL-Alert testbericht Algemeen 4 dec, 12:00
Afbeelding
Ale en Bonne uit Friesland provinciewinnaars Amateurscheidsrechter van het Jaar-verkiezing Sport 3 dec, 18:00