Afbeelding
Foto: Rob Dijkstra

VIDEO: Jumbo Kooistra Dokkum op feestelijke wijze heropend

Zakelijk

DOKKUM - Afgelopen week is Jumbo Kooistra in Dokkum op feestelijke wijze heropend. De supermarkt aan de Hantumerweg heeft een compleet nieuw uiterlijk gekregen. Klanten hebben nu nog meer keuze, zoals vers eigengemaakt banket. Daarnaast is de indeling van de winkel ruimer en overzichtelijker geworden, waardoor klanten er nog gemakkelijker hun weg kunnen vinden. De winkel sloot op dinsdag 11 april haar deuren voor een verbouwing van maar liefst 5 weken. Vanaf woensdag 17 mei kunnen inwoners van Dokkum en omgeving weer terecht in de volledig vernieuwde Jumbo Kooistra winkel.


“De nieuwe winkel is prachtig geworden! Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om onze klanten opnieuw te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving. We zijn nu al trots op onze uitgebreide versassortiment met prachtige nieuwe verskeukens waar wij ter plekke huisgemaakte maaltijden en verse salades bereiden” aldus Filiaalmanager Peter Feenstra. “Bovendien kunnen klanten nog steeds bij ons terecht voor het vertrouwde assortiment. Daarnaast keert de bloemenshop terug, met nóg meer keuze.”

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel

Ondernemer Erik Kooistra, van Jumbo Kooistra Supermarkten, is trots op alle ontwikkelingen. “Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Zo hebben we in de winkel in Dokkum licht dat meebeweegt op het daglicht. Is het buiten zonnig en licht? Dan wordt onze winkelverlichting automatisch gedimd. Bovendien werken we volledig zonder gas, we maken gebruik van zonnepanelen. Wat daarnaast ook nieuw is in onze winkel in Dokkum is de dagafdekking op de versafdeling, hiermee wordt voorkomen dat de warme lucht uit de winkel in contact komt met het gekoelde product. Dit leidt tot een verlaging van het energiegebruik.”

Afbeelding
Museumnacht in het Kazemattenmuseum Evenement 4 uur geleden
Afbeelding
Jeugdcircus Saranti presenteert nieuwste show Cirko Festo Evenement 8 uur geleden
Afbeelding
Gouden Buur Award 2023: Winnares Sita uit Leeuwarden (Friesland) Samenleving 9 uur geleden
Afbeelding
SC Cambuur verliest van effectief Jong FC Utrecht Sport 9 uur geleden
Afbeelding
RondOm Vandaag komt weer met unieke Amateurvoetbalspecial! Sport 23 sep., 12:00
Afbeelding
The bagstore.nl nieuwe hoofdsponsor LKV Pallas'08 Sport 22 sep., 08:00
Afbeelding
Vrijwilligersfestival in De Harmonie Algemeen 21 sep., 16:06
Afbeelding
45 verenigingen in Leeuwarden vanaf zaterdag op pad met Grote Clubactie Sport 21 sep., 12:00