Afbeelding
Foto: Rob Dijkstra

VIDEO: Jumbo Kooistra Dokkum op feestelijke wijze heropend

Zakelijk

DOKKUM - Afgelopen week is Jumbo Kooistra in Dokkum op feestelijke wijze heropend. De supermarkt aan de Hantumerweg heeft een compleet nieuw uiterlijk gekregen. Klanten hebben nu nog meer keuze, zoals vers eigengemaakt banket. Daarnaast is de indeling van de winkel ruimer en overzichtelijker geworden, waardoor klanten er nog gemakkelijker hun weg kunnen vinden. De winkel sloot op dinsdag 11 april haar deuren voor een verbouwing van maar liefst 5 weken. Vanaf woensdag 17 mei kunnen inwoners van Dokkum en omgeving weer terecht in de volledig vernieuwde Jumbo Kooistra winkel.


“De nieuwe winkel is prachtig geworden! Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om onze klanten opnieuw te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving. We zijn nu al trots op onze uitgebreide versassortiment met prachtige nieuwe verskeukens waar wij ter plekke huisgemaakte maaltijden en verse salades bereiden” aldus Filiaalmanager Peter Feenstra. “Bovendien kunnen klanten nog steeds bij ons terecht voor het vertrouwde assortiment. Daarnaast keert de bloemenshop terug, met nóg meer keuze.”

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel

Ondernemer Erik Kooistra, van Jumbo Kooistra Supermarkten, is trots op alle ontwikkelingen. “Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Zo hebben we in de winkel in Dokkum licht dat meebeweegt op het daglicht. Is het buiten zonnig en licht? Dan wordt onze winkelverlichting automatisch gedimd. Bovendien werken we volledig zonder gas, we maken gebruik van zonnepanelen. Wat daarnaast ook nieuw is in onze winkel in Dokkum is de dagafdekking op de versafdeling, hiermee wordt voorkomen dat de warme lucht uit de winkel in contact komt met het gekoelde product. Dit leidt tot een verlaging van het energiegebruik.”

Afbeelding
Veel schade en verkeersoverlast bij kop-staartbotsing in Leeuwarden 112-Nieuws 18 minuten geleden
Roos en Lionne tijdens de finale
Studenten van Aeres VMBO behalen de eerste plek bij de Skills Awards Educatie 3 uur geleden
Afbeelding
Succesvolle pilot Aanpak Vroegsignalering wordt voortgezet met EropAf-team Financieel 5 uur geleden
Afbeelding
Wat is er te doen tijdens Koningsdag 2024 in Leeuwarden? Cultuur 7 uur geleden
Tenzij er nog kou komt, mogen we veel wespen verwachten dit jaar.
Vooruitzicht wespenoverlast voorlopig niet gunstig Natuur 21 uur geleden
Afbeelding
Geen of minder treinen in juni en juli rond Leeuwarden Verhalen uit de buurt gisteren
Afbeelding
Midterm review gemeente: Blijven investeren in de toekomst! Politiek 25 apr, 12:00
Afbeelding
Nynke Duijff winnaar Grut Frysk Diktee Verhalen uit de buurt 25 apr, 10:00