Jumbo Kooistra Dokkum heropent feestelijk op woensdag 17 mei.
Jumbo Kooistra Dokkum heropent feestelijk op woensdag 17 mei. Foto: Jumbo Kooistra

Jumbo Kooistra Dokkum heropent feestelijk op woensdag 17 mei

Zakelijk

DOKKUM - De Jumbo Kooistra winkel aan de Hantumerweg in Dokkum krijgt een compleet nieuw uiterlijk. Klanten hebben hier straks nog meer keuze, zoals vers eigengemaakt banket. De indeling van de winkel wordt ruimer en overzichtelijker, waardoor klanten er nog gemakkelijker hun weg kunnen vinden. De winkel sloot op dinsdag 11 april haar deuren voor een verbouwing van maar liefst 5 weken. Vanaf woensdag 17 mei 9.00 uur kunnen inwoners van Dokkum en omgeving weer terecht in de volledig vernieuwde Jumbo Kooistra winkel.

“De nieuwe winkel wordt prachtig! Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om onze klanten opnieuw te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving. We zijn nu al trots op onze uitgebreide versassortiment met prachtige nieuwe verskeukens waar wij ter plekke huisgemaakte maaltijden en verse salades bereiden” aldus Filiaalmanager Peter Feenstra. “Bovendien kunnen klanten nog steeds bij ons terecht voor het vertrouwde assortiment. Daarnaast keert de bloemenshop terug, met nóg meer keuze.”

Openingsacties

Alle klanten die voor een bedrag van 25 euro of meer boodschappen doen ontvangen een Jumbo roomboter appeltaartje (deze actie is geldig tot en met zondag 21 mei) Daarnaast krijgen de eerste 150 klanten een mooi boeket bloemen cadeau.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel

Ondernemer Erik Kooistra, van Jumbo Kooistra Supermarkten, kijkt samen met alle Jumbo Kooistra collega’s uit naar de heropening van de winkel: “We zijn erg trots dat we deze mooie winkel in Dokkum mogen heropenen. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Zo hebben we in de winkel in Dokkum licht dat meebeweegt op het daglicht. Is het buiten zonnig en licht? Dan wordt onze winkelverlichting automatisch gedimd. Bovendien werken we volledig zonder gas, we maken gebruik van zonnepanelen. Wat daarnaast ook nieuw is in onze winkel in Dokkum is de dagafdekking op de versafdeling, hiermee wordt voorkomen dat de warme lucht uit de winkel in contact komt met het gekoelde product. Dit leidt tot een verlaging van het energiegebruik.”

Afbeelding
Column Desirée van Dijk-Attema: Keuzestress Column 11 uur geleden
Afbeelding
Ook in de winter kun je bij IJssalon Margje24 genieten van heerlijke lekkernijen Zakelijk 17 uur geleden
Afbeelding
Je kan nu bekijken hoeveel toeslag je in 2024 kunt krijgen Financieel 19 uur geleden
Afbeelding
Kom 2 december naar 'Het Grote ReSeth Sinterklaasfeest'! Samenleving 21 uur geleden
Afbeelding
Subsidieregeling wolfwerende maatregelen uitgebreid Natuur 29 nov., 18:00
Afbeelding
Ondernemende studenten pitchen hun bedrijfsidee in de finale van het HAF Educatie 29 nov., 15:00
Afbeelding
Friese Holland's Got Talent-sensatie Amilia showteam komt naar het Posthuis Theater in Heerenveen Cultuur 29 nov., 11:55
Afbeelding
Uber breidt uit naar Leeuwarden Zakelijk 29 nov., 10:13