Jumbo Kooistra Dokkum heropent feestelijk op woensdag 17 mei.
Jumbo Kooistra Dokkum heropent feestelijk op woensdag 17 mei. Foto: Jumbo Kooistra

Jumbo Kooistra Dokkum heropent feestelijk op woensdag 17 mei

Zakelijk

DOKKUM - De Jumbo Kooistra winkel aan de Hantumerweg in Dokkum krijgt een compleet nieuw uiterlijk. Klanten hebben hier straks nog meer keuze, zoals vers eigengemaakt banket. De indeling van de winkel wordt ruimer en overzichtelijker, waardoor klanten er nog gemakkelijker hun weg kunnen vinden. De winkel sloot op dinsdag 11 april haar deuren voor een verbouwing van maar liefst 5 weken. Vanaf woensdag 17 mei 9.00 uur kunnen inwoners van Dokkum en omgeving weer terecht in de volledig vernieuwde Jumbo Kooistra winkel.

“De nieuwe winkel wordt prachtig! Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om onze klanten opnieuw te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving. We zijn nu al trots op onze uitgebreide versassortiment met prachtige nieuwe verskeukens waar wij ter plekke huisgemaakte maaltijden en verse salades bereiden” aldus Filiaalmanager Peter Feenstra. “Bovendien kunnen klanten nog steeds bij ons terecht voor het vertrouwde assortiment. Daarnaast keert de bloemenshop terug, met nóg meer keuze.”

Openingsacties

Alle klanten die voor een bedrag van 25 euro of meer boodschappen doen ontvangen een Jumbo roomboter appeltaartje (deze actie is geldig tot en met zondag 21 mei) Daarnaast krijgen de eerste 150 klanten een mooi boeket bloemen cadeau.

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel

Ondernemer Erik Kooistra, van Jumbo Kooistra Supermarkten, kijkt samen met alle Jumbo Kooistra collega’s uit naar de heropening van de winkel: “We zijn erg trots dat we deze mooie winkel in Dokkum mogen heropenen. Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Zo hebben we in de winkel in Dokkum licht dat meebeweegt op het daglicht. Is het buiten zonnig en licht? Dan wordt onze winkelverlichting automatisch gedimd. Bovendien werken we volledig zonder gas, we maken gebruik van zonnepanelen. Wat daarnaast ook nieuw is in onze winkel in Dokkum is de dagafdekking op de versafdeling, hiermee wordt voorkomen dat de warme lucht uit de winkel in contact komt met het gekoelde product. Dit leidt tot een verlaging van het energiegebruik.”

Afbeelding
Naar het mbo? Kijk het webinar 'Studiefinanciering: hoe werkt het?' Educatie 8 uur geleden
Afbeelding
Ontdek de nieuwste singer-songwriters van Friesland op 31 mei in Leeuwarden Cultuur 11 uur geleden
Afbeelding
Nieuw Ontwikkelperspectief voor de Lelylijn: Op Weg naar 2050 Politiek 18 mei, 15:00
Koningin Maxima
Koningin Máxima in gesprek met GreenInclusive over Friese natuurlijke waardeketen ' Algemeen 18 mei, 15:00
Afbeelding
Voorstelling Romijn Conen bij Revalidatie Friesland Algemeen 18 mei, 12:00
Afbeelding
Boeren overhandigen eerste spandoek aan de provincie Fryslân Agrarisch nieuws 18 mei, 08:00
Afbeelding
De leukste activiteiten tijdens Pinksteren in Friesland Recreatie & Ontspanning 17 mei, 20:00
Afbeelding
Maatschappelijke gift maakt Musical De Tocht toegankelijk voor 2000 kinderen Cultuur 17 mei, 18:00