McDelivery nu ook in Leeuwarden centrum beschikbaar
McDelivery nu ook in Leeuwarden centrum beschikbaar Foto: McDelivery

McDelivery nu ook te bestellen in Leeuwarden Centrum

Zakelijk

LEEUWARDEN – Even geen tijd of zin om te koken na een drukke dag of heb je iets te vieren? Dan kun je nu ook in Leeuwarden je favoriete McDonald’s burgers makkelijk thuis laten bezorgen. Via McDelivery bezorgen we vanaf vandaag ook in Leeuwarden Centrum de McDonald’s favorieten thuis. Via McDelivery kunnen Leeuwardenaren de iconische Big Mac, klassieke Franse Frietjes of een lekker menu van McDonald’s makkelijk bestellen om er thuis van te genieten.

Restaurant Manager Jaap Montsma vertelt enthousiast over de introductie van McDelivery: “We zijn blij om gasten uit het centrum van Leeuwarden nu ook hun favorieten thuis te kunnen bezorgen. Even thuis genieten met de lunch of ’s avonds van McDonald’s, wie wil dat niet?”

“McDelivery groeit snel door in Nederland”, aldus Joost Elshof, Brand Manager McDonald’s Nederland. “Bezorgen wint snel aan terrein, mooi dat we ook de hoofdstad van Friesland nu deze service kunnen bieden.. In elke stad waar wij starten met McDelivery zien we direct dat we in een behoefte voorzien. Ik ben er van overtuigd dat de Leeuwardenaren net zo enthousiast zijn. Onze iconische producten doen het vooral goed; de Big Mac en de McChicken worden het meest besteld via McDelivery. We vinden het geweldig dat Leeuwardenaren nu ook thuis van deze klassiekers en al onze andere producten kunnen gaan genieten!”

Uber Eats

McDelivery bestellingen worden bezorgd door Uber Eats. “Het is geweldig dat we de iconische producten van McDonald’s nu ook in Leeuwarden Centrum kunnen bezorgen”, aldus Aukeline Tolman, General Manager bij Uber Eats. “We doen er alles aan om te zorgen dat een bestelling thuis net zo lekker smaakt als in een restaurant. Daarom worden bestellingen altijd direct naar een gast gebracht en gebruiken we speciale bezorgtassen die de bestelling warm houden.”

Hoe werkt het? 

Het bestellen is heel simpel. De gebruiker bezoekt de website of downloadt de Uber Eats app voor Android of iOS, selecteert het restaurant naar keuze, bestelt zijn favoriete McDonald’s producten en betaalt in de app met zijn of haar iDEAL, creditcard of PayPal account. Zodra de koerier op enkele minuten afstand van het restaurant is, ontvangt het restaurant een seintje om de bestelling te bereiden. De koerier meldt zich in het restaurant, haalt de bestelling op bij het restaurant en bezorgt de McDelivery bestelling dan binnen gemiddeld tien minuten op de door de gebruiker ingevoerde locatie. 

Kortingscode

Om de lancering van McDelivery in Leeuwarden Centrum te vieren krijgen Leeuwarders met kortingscode WELKOMMCDONALDS nu €7.50 korting op de eerste twee bestellingen via Uber Eats (met een minimum bestelbedrag van €15). Geldig tot en met 31-12-2020. Niet geldig in combinatie met andere promocodes.

Roos en Lionne tijdens de finale
Studenten van Aeres VMBO behalen de eerste plek bij de Skills Awards Educatie 22 minuten geleden
Afbeelding
Succesvolle pilot Aanpak Vroegsignalering wordt voortgezet met EropAf-team Financieel 2 uur geleden
Afbeelding
Wat is er te doen tijdens Koningsdag 2024 in Leeuwarden? Cultuur 4 uur geleden
Tenzij er nog kou komt, mogen we veel wespen verwachten dit jaar.
Vooruitzicht wespenoverlast voorlopig niet gunstig Natuur 18 uur geleden
Afbeelding
Geen of minder treinen in juni en juli rond Leeuwarden Verhalen uit de buurt 21 uur geleden
Afbeelding
Midterm review gemeente: Blijven investeren in de toekomst! Politiek gisteren
Afbeelding
Nynke Duijff winnaar Grut Frysk Diktee Verhalen uit de buurt 25 apr, 10:00
Afbeelding
Sloepvaren bij de Alde Feanen Recreatie & Ontspanning 25 apr, 08:00