Afbeelding

Leeuwarder pizzazaak beste van Nederland

Algemeen

Van alle 130 franchisenemers van New York Pizza in Nederland is Ivo de Jong gekozen tot de allerbeste van 2018. New York Pizza kent 200 vestigingen in Nederland, waarvan Ivo er drie onder zijn hoede heeft. Twee in Leeuwarden en eentje in Lelystad. Zijn nieuwste New York Pizza is net geopend, zit aan de Noorderweg, aan de rand van het centrum van Leeuwarden en is 27 april op Koningsdag feestelijk geopend.

"Het is gewoon ontzettend leuk werk", zegt Ivo (30) die zijn tiende jaar als franchisenemer van New York Pizza meemaakt. Hij begon in Roosendaal en kwam acht jaar geleden naar Leeuwarden, om de vestiging aan de Schrans nieuw leven in te blazen. Dat lukte en de medewerkers daar kunnen het inmiddels zo goed zonder zijn dagelijkse aanwezigheid, dat hij het aandurft meerdere vestigingen te leiden.

Constante kwaliteit en eigen receptuur
Ivo gelooft in het concept van New York Pizza, waar je vele soorten pizza's kunt bestellen, altijd van de dezelfde hoge kwaliteit volgens eigen speciale receptuur zonder geur- kleur en smaakstoffen en snel geleverd. Op de Schrans kun je de bestelde pizza's komen opeten in het restaurant, dat kan in de nieuwe New York Pizza aan de Noorderweg niet. Dat is puur een afhaallocatie en een locatie van waaruit de bestellingen nu nog sneller thuisbezorgd kunnen worden. 

Je kunt aan de Noorderweg in de sfeervol ingerichte setting wel rustig zitten wachten op je bestelde pizza, terwijl je meteen kunt zien – vanwege de open keuken – hoe de pizza's door de medewerkers van New York Pizza met verse producten worden bereid, afgebakken, ingepakt en naar de klanten worden gebracht in fiets- en scootertassen met speciale inductie-warmhoudplaten erin.

'Ik ben echt trots op de oorkonde, want het is een mooie bevestiging van het werk dat we er met zijn allen voor hebben gedaan'


Met architect het interieur bedacht
Ivo heeft samen met de huisarchitect van New York Pizza het afhaalrestaurant kleur en vorm gegeven, de routing bepaald: het complete plaatje in elkaar gezet. "Ik ben echt heel blij met de kleurtinten, die we binnen de kleurstellingen van New York Pizza op onze eigen manier mochten vormgeven. Ik ben er heel blij mee hoe het is geworden. Het heeft een mooie sjieke energieke uitstraling gekregen."

"Hier zat eerst een deel van een bruidsmodezaak, dus we hebben alles naar eigen wens in kunnen richten omdat het pand nog niet voor ons bedrijf geschikt was. De bruidsmodezaak heeft een nieuwe eigenaresse gekregen en is iets kleiner verder gegaan. Toen ik hoorde dat hier ruimte vrij kwam, heb ik meteen actie ondernomen want ik vind het een hele mooie zichtlocatie. Er rijden dagelijks veel auto's en fietsers voor onze deur langs."

'Ik ben echt trots op de oorkonde, want het is een mooie bevestiging van het werk dat we er met zijn allen voor hebben gedaan'

Volledige restyling op de Schrans

Zijn uitverkiezing tot 'Franchisenemer van het jaar' kwam als een verrassing. "Uiteraard heb ik wel mijn best gedaan om een kans te maken. In de vestiging aan de Schrans heb ik geïnvesteerd in een volledige restyling en kun je er nu als gezin of vriendengroep ook gezellig je pizza's komen eten en er iets bij drinken. Dat komt de sfeer in zijn geheel ook ten goede vind ik."

Ivo: "Hoe ik mij heb ingezet voor New York Pizza, de prestaties in alle drie winkels en hoe ik de juiste mensen om mijzelf weet aan te trekken wordt ook gewaardeerd op het hoofdkantoor. Ik ben echt trots op de oorkonde, want het is een mooie bevestiging van het werk dat we er met zijn allen voor hebben gedaan."

Afbeelding
Afbeelding
Veel schade en verkeersoverlast bij kop-staartbotsing in Leeuwarden 112-Nieuws 27 minuten geleden
Roos en Lionne tijdens de finale
Studenten van Aeres VMBO behalen de eerste plek bij de Skills Awards Educatie 4 uur geleden
Afbeelding
Succesvolle pilot Aanpak Vroegsignalering wordt voortgezet met EropAf-team Financieel 6 uur geleden
Afbeelding
Wat is er te doen tijdens Koningsdag 2024 in Leeuwarden? Cultuur 8 uur geleden
Tenzij er nog kou komt, mogen we veel wespen verwachten dit jaar.
Vooruitzicht wespenoverlast voorlopig niet gunstig Natuur 22 uur geleden
Afbeelding
Geen of minder treinen in juni en juli rond Leeuwarden Verhalen uit de buurt gisteren
Afbeelding
Midterm review gemeente: Blijven investeren in de toekomst! Politiek 25 apr, 12:00
Afbeelding
Nynke Duijff winnaar Grut Frysk Diktee Verhalen uit de buurt 25 apr, 10:00