Afbeelding

Voor het nieuwe schooljaar 2019-2020 is KV Leeuwarden op zoek naar nieuwe jeugdleden

Algemeen

Waarom korfbal?
Een korfballend kind is een lerend kind. Korfbal stimuleert de motorische ontwikkeling van uw kind. Een kind dat korfbalt leert ontzettend veel. Om een bal te kunnen vangen moeten de ogen en handen kunnen samenwerken. Dit heet oog- hand coördinatie.

Korfbal is een uitstekende sport waarbij uw kind dit goed leert. Maar uw kind leert meer bij KV Leeuwarden. Niet alleen hoe je de sport zo goed mogelijk beoefent, maar ook allerlei andere belangrijke 'levenslessen'. Hoe speel en werk je samen? Hoe ga je om met verschillen? Hoe ga je om met winst en verlies?

Door te korfballen leer je afspraken na te komen en anderen te respecteren. Met korfbal ontwikkel je doorzettingsvermogen en veerkracht. 

Waarom KV Leeuwarden? 
Plezier, zelfvertrouwen, leren, dat doen ze bij KV Leeuwarden. Plezier laten wij nu juist een basisvoorwaarde zijn om te leren. Het werkt zo. Als je plezier hebt, durf je iets nieuws uit te proberen. Lukt dat nieuwe, dan ben je daar trots op. En zelfs al lukt het je niet meteen, dan ben je in ieder geval trots dat je het lef had. In beide gevallen groeit je zelfvertrouwen en presteer je beter. Dat zelfvertrouwen is de motor om verder te leren. En leren zorgt weer voor plezier. Zo is de cirkel rond. 

Laat je kind daarom kennismaken met korfbal. De eerste twee maanden kan uw kind de trainingen gratis volgen.

Belangstelling? 
Meld je kind aan bij secretaris@kvleeuwarden.nl. Je ontvangt dan een uitnodiging om je kind twee maanden vrijblijvend te laten mee trainen. Twee maanden gratis meedoen geldt alleen voor nieuwe leden in de leeftijdscategorie van 5 tot en met 13 jaar. De reguliere contributie tarieven kun je vinden op de website www.kvleeuwarden.nl. 

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur kan ouders helpen wanneer zij te weinig geld hebben om hun kind te laten sporten. Zij betalen dan de contributie en kleding. Kijk hiervoor op www.jeugdfondssportencultuur.nl. 

Afbeelding
Veel schade en verkeersoverlast bij kop-staartbotsing in Leeuwarden 112-Nieuws 13 uur geleden
Roos en Lionne tijdens de finale
Studenten van Aeres VMBO behalen de eerste plek bij de Skills Awards Educatie 16 uur geleden
Afbeelding
Succesvolle pilot Aanpak Vroegsignalering wordt voortgezet met EropAf-team Financieel 18 uur geleden
Afbeelding
Wat is er te doen tijdens Koningsdag 2024 in Leeuwarden? Cultuur 20 uur geleden
Tenzij er nog kou komt, mogen we veel wespen verwachten dit jaar.
Vooruitzicht wespenoverlast voorlopig niet gunstig Natuur 25 apr, 18:00
Afbeelding
Geen of minder treinen in juni en juli rond Leeuwarden Verhalen uit de buurt 25 apr, 15:00
Afbeelding
Midterm review gemeente: Blijven investeren in de toekomst! Politiek 25 apr, 12:00
Afbeelding
Nynke Duijff winnaar Grut Frysk Diktee Verhalen uit de buurt 25 apr, 10:00