Afbeelding

Seniorenverhuizingen zonder zorgen: ook tijdens corona

Zakelijk

Ontzorgd Verhuizen verhuist mensen. Het spreekt voor zich dat zij zich houden aan alle maatregelen. Hoe pakt het verhuisbedrijf voor senioren een verhuizing tijdens corona aan?

Stap 1: (virtueel) kennismaken

U maakt een afspraak voor een huisbezoek. U kunt gerust zijn: er komt altijd iemand op bezoek zonder klachten. Voelt u zich er toch onprettig bij? Dan gaat de afspraak via beeldbellen met uw telefoon. Bent u daar niet handig in? Vraag dan een derde om u te helpen. Het gaat erom dat Ontzorgd Verhuizen u spreekt om uw verhuiswensen te horen en een kijkje te nemen in uw woning.

Stap 2: Een vrijblijvende offerte

U ontvangt een duidelijke offerte. 80% van de klanten vinden die erg meevallen. De tarieven van Ontzorgd Verhuizen zijn dan ook heel gangbaar. Gaat u akkoord? Dan krijgt u als service van de zaak een eigen verhuisregisseur die uw verhuizing voorbereidt en regelt. Hij is uw vraagbaak, ook buiten kantooruren. Als u wil, kan hij ook andere verhuiswerkzaamheden voor u doen. Bijvoorbeeld uw adreswijzigingen versturen of uw oude woning leeg en schoon opleveren.

Stap 3: De verhuisdag

Op de verhuisdag ontvangt u eerst uw verhuisregisseur. Daarna kunt u bijvoorbeeld naar familie gaan. U hoeft niet bij de verhuizing te blijven, omdat uw verhuisregisseur precies weet wat er moet gebeuren. Hij ontvangt de verhuisploeg en zorgt er samen met hen voor dat uw verhuizing vlekkeloos verloopt. Als alles in uw nieuwe woning op de goede plek staat, krijgt u een belletje. U hoeft dan alleen nog maar thuis te komen!

U ziet: ook tijdens corona kunt u ontzorgd verhuizen. Vraag dus gerust een afspraak aan op 085-041 01 01. Ook als u andere vragen heeft.

www.ontzorgdverhuizen.nl

Roos en Lionne tijdens de finale
Studenten van Aeres VMBO behalen de eerste plek bij de Skills Awards Educatie 2 uur geleden
Afbeelding
Succesvolle pilot Aanpak Vroegsignalering wordt voortgezet met EropAf-team Financieel 4 uur geleden
Afbeelding
Wat is er te doen tijdens Koningsdag 2024 in Leeuwarden? Cultuur 6 uur geleden
Tenzij er nog kou komt, mogen we veel wespen verwachten dit jaar.
Vooruitzicht wespenoverlast voorlopig niet gunstig Natuur 20 uur geleden
Afbeelding
Geen of minder treinen in juni en juli rond Leeuwarden Verhalen uit de buurt 23 uur geleden
Afbeelding
Midterm review gemeente: Blijven investeren in de toekomst! Politiek 25 apr, 12:00
Afbeelding
Nynke Duijff winnaar Grut Frysk Diktee Verhalen uit de buurt 25 apr, 10:00
Afbeelding
Sloepvaren bij de Alde Feanen Recreatie & Ontspanning 25 apr, 08:00