dinsdag 4 augustus, 2020 16:22
Logo rondomvandaag.nl/leeuwarden
Foto:

Wat is het leukste terras van Leeuwarden?

Stem en help ons het gezelligste terras van Leeuwarden vinden!

LEEUWARDEN - De zon schijnt en het lijkt erop dat we corona voorgoed de deur uit hebben gezet. Langzaam pakken we ons normale leven weer op en daar hoort natuurlijk ook een terrasje pakken met familie of vrienden. Maar waar in Leeuwarden kun je nu het lekkerste vertoeven? RondOm Leeuwarden ging op zoek en vroeg Leeuwarders hun favoriete terras te nomineren. Een week lang konden ze reageren op een poll die op social media werd gedeeld. De vijf populairsten zijn nu genomineerd. Scan de QR-code om jouw stem uit te brengen en wie weet wordt jouw favoriete terras wel 'Rondom's leukste terras van Leeuwarden 2020'.

Stadswaag Leeuwarden
Nieuwestad 148
8911 DB Leeuwarden
Stadswaag Leeuwarden, historisch genieten....

Grand Cafe de Dikke van Dale
Nieuwestad 69
8911 CK Leeuwarden

Brownies en Downies Leeuwarden
Nieuwestad 1
8911 CG Leeuwarden
Geniet van een overheerlijke brownie, lunch of (zakelijk)diner met een prachtig uitzicht over de stad. Onze kanjers heten u graag welkom!

Proefverlof
Blokhuisplein 40
8911 LJ Leeuwarden
Drink & Eetlokaal Proefverlof is gevestigd in de oude gevangenis van Leeuwarden. Je vindt het restaurant aan het 2e plein met een terras aan het water.

Double B
Weerd 18
8911 HM Leeuwarden
Voor een sappige hamburger van kwaliteit en 100% naar eigen keuze samengesteld kom je naar Double B te Leeuwarden. Op de Weerd 18 hebben wij het van origine prestigieus herenhuis omgetoverd naar een eigentijdse ‘American Style’ hamburger restaurant.

Hoe breng ik mijn stem uit?

Breng je stem uit door de QR-code te scannen met je mobiele telefoon (veel telefoons hebben dit al automatisch wanneer je de camera gebruikt, je kan ook een gratis app downloaden). Stemmen kan natuurlijk ook online. Ga naar https://bit.ly/terrasLWD

Meer berichten