dinsdag 4 augustus, 2020 02:12
Logo rondomvandaag.nl/leeuwarden
Cisca van Sloten neemt de cheque in ontvangst van John Knol van Metakids.
Cisca van Sloten neemt de cheque in ontvangst van John Knol van Metakids.

Cisca uit Leeuwarden stapje dichter bij realiseren droom dankzij VriendenFonds van VriendenLoterij

LEEUWARDEN – Een grote verrassing van de VriendenLoterij voor de 49-jarige Cisca van Sloten uit Leeuwarden. Om haar te bedanken voor haar inzet voor Metakids, deed de stichting voor haar een aanvraag bij het VriendenFonds van de VriendenLoterij. Daarmee gaat haar hartenwens in vervulling en krijgt Cisca een bijdrage voor een marathonrolstoel. Zo komt Cisca een stapje dichterbij het realiseren van haar droom: samen met haar twee kinderen meedoen aan een gesponsorde triatlon om extra geld voor Metakids in te zamelen.

Pieter Brinkhorst, directeur van Metakids: "Wij kennen Cisca als toegewijde moeder van Charo en Djavi, die allebei een ernstige metabole ziekte hebben. Naast de zorg voor haar kinderen, zet Cisca zich vrijwillig in om meer aandacht en naamsbekendheid voor metabole ziekten en Metakids te krijgen. Dit doet zij door mee te doen met (veelal) sportieve acties. Volgend jaar is zij van plan met haar kinderen mee te doen aan een gesponsorde triatlon. Hiervoor heeft zij een marathonrolstoel nodig. Wij zijn blij dat we haar dankzij het VriendenFonds van de VriendenLoterij een handje kunnen helpen door haar een bijdrage voor een marathonrolstoel cadeau te doen."

Cisca reageert verrast: "Oh, wat ben ik hier blij mee! Dit betekent heel veel voor mij, Charo en Djavi. Mede door deze bijdrage kunnen wij volop trainen voor de triatlon en meedoen aan sportevenementen."

VriendenFonds van de VriendenLoterij vervult hartenwensen
Het hele jaar kunnen goede doelen, clubs, verenigingen en andere maatschappelijke organisaties een aanvraag doen om iemand in het zonnetje te zetten. www.vriendenloterij.nl/vriendenfonds

 

Meer berichten