Afbeelding

‘Steeds meer mensen kiezen voor keukenrenovatie'

Zakelijk

Eigenaar Jelco Wolberts is sinds 2015 begonnen met zijn nieuwe concept 'Keukenadviesaanhuis.nl'. In dit concept hoeft u als consument er niet langer op uit om uw ideale droomkeuken te vinden. Jelco komt namelijk vrijblijvend bij u thuis en wanneer het u uitkomt!

In de ruim 18 jaar keukenervaring kwam Jelco met het idee om voortaan de klant aan huis te helpen. De reden hiervoor is dat hij als adviseur beter kan inspelen op de situatie en daarmee ook de meest praktische keukens kan ontwerpen. Daarnaast is de keuken steeds meer het kloppende hart van de woning en dit is bij de consument thuis beter op elkaar af te stemmen. "Mijn beste beslissing in jaren" aldus Jelco Wolberts. Het bezoek van Keukenadviesaanhuis.nl is geheel GRATIS en zonder verplichtingen voegt Jelco toe (provincie Friesland).

Keukens & keukenrenovatie

Een ontwikkeling binnen de keukenbranche is keukenrenovatie vertelt Jelco Wolberts. 'Steeds meer mensen kiezen voor keukenrenovatie'. De keuze is volgens Jelco ook wel logisch te noemen. 'De basis van de keuken is in de meeste gevallen prima, maar mensen zijn uitgekeken op de kleur, werkblad of apparatuur is aan vervanging toe.' Daarnaast zijn er ook vele problemen bekend waarbij de folie van de bestaande keukendeuren loslaat. Jelco vertelt enthousiast verder: 'Wat wij ook veel zien is dat mensen een nieuwe woning kopen en hier een keuken in staat welke een landelijke uitstraling heeft, maar de klant heeft een modern en strak interieur. Wij leveren dan nieuwe deuren in bijvoorbeeld hoogglans wit.'

Keukenadviesaanhuis.nl op alle fronten beter!

Keukenadviesaanhuis.nl levert deuren voor alle merken keukens, maar ook werkbladen, inbouwapparatuur en inbouwaccessoires. De gemiddelde prijs voor nieuwe deuren is bij Keukenadviesaanhuis.nl € 60,- per front. Naast de keukenrenovatie kunt u ook nog steeds terecht voor nieuwe keukens.

Bezoek de website van Keukenadviesaanhuis.nl

Afbeelding
Veel schade en verkeersoverlast bij kop-staartbotsing in Leeuwarden 112-Nieuws 15 uur geleden
Roos en Lionne tijdens de finale
Studenten van Aeres VMBO behalen de eerste plek bij de Skills Awards Educatie 18 uur geleden
Afbeelding
Succesvolle pilot Aanpak Vroegsignalering wordt voortgezet met EropAf-team Financieel 20 uur geleden
Afbeelding
Wat is er te doen tijdens Koningsdag 2024 in Leeuwarden? Cultuur 22 uur geleden
Tenzij er nog kou komt, mogen we veel wespen verwachten dit jaar.
Vooruitzicht wespenoverlast voorlopig niet gunstig Natuur 25 apr, 18:00
Afbeelding
Geen of minder treinen in juni en juli rond Leeuwarden Verhalen uit de buurt 25 apr, 15:00
Afbeelding
Midterm review gemeente: Blijven investeren in de toekomst! Politiek 25 apr, 12:00
Afbeelding
Nynke Duijff winnaar Grut Frysk Diktee Verhalen uit de buurt 25 apr, 10:00