Afbeelding
Foto: RondOm Vandaag

Ga naar Loods58 Vuurwerk in Leeuwarden voor het mooiste vuurwerk

Zakelijk

LEEUWARDEN - Nog maar een paar nachtjes slapen en dan is het alweer oudjaarsdag. Voor veel vuurwerkliefhebbers is dit dé dag van het jaar, want alleen op 31 december mag je als particulier in Nederland zelf vuurwerk afsteken. Natuurlijk wil je op deze dag wel verzekerd zijn van mooi en veilig vuurwerk, passend bij jouw wensen en jouw portemonnee (ook niet onbelangrijk natuurlijk). Bij Loods58 Vuurwerk aan de Marshallweg 16 in Leeuwarden hebben ze een ruim assortiment vuurwerk van uitstekende kwaliteit voor ieder budget. 

Dertien jaar geleden begint Olof Koopmans met Loods58 Vuurwerk: “Ik ben zelf een ontzettende vuurwerkliefhebber en wilde van mijn passie graag ook mijn beroep maken. Daarom richtte ik Loods58 Vuurwerk op. Wat ooit begon als een ideetje is inmiddels uitgegroeid tot een groot succes,” vertelt Olof trots. Hoewel zijn bedrijf qua vierkante meters misschien niet is gegroeid, is hun naam dat zeker. Inmiddels staan ze al een aantal jaren bekend als dé vuurwerkwinkel in Leeuwarden. 

Dat Loods58 Vuurwerk zo populair is, hebben ze onder andere te danken aan hun ruime assortiment vuurwerk. Omdat Olof zelf een vuurwerkliefhebber is, kiest hij de merken en lijnen zorgvuldig uit. Kwaliteit en veiligheid zijn het allerbelangrijkste, vindt hij, maar het moet er allemaal ook mooi uitzien: “Vooral nu knalvuurwerk en pijlen verboden zijn, zijn de mensen steeds meer op zoek naar goede compound boxen. Een mooie compound box, of cake, staat garant voor een spectaculaire vuurwerkshow. Bovendien zijn de boxen en cakes veiliger, omdat je ze slecht één keer hoeft te ontsteken.”


Goede prijs-kwaliteitverhouding

In het assortiment van Loods58 Vuurwerk zitten een aantal prachtige compound boxen, onder andere van Evolution en Pangu: “Dit zijn merken voor de echte liefhebber. In hun boxen combineren ze veel verschillende effecten, waardoor één box meer variatie laat zien in de opbouw, de duur, het tempo en de kleur. Met één zo’n box creëer je al een prachtige vuurwerkshow, je trakteert de hele buurt met zo’n compound.” Bij Loods58 slagen alle klanten, ongeacht hun budget. Ze kijken daarbij goed naar de prijs-kwaliteitverhouding: “De ene klant kijkt al een jaar uit naar oud & nieuw en spaart speciaal voor dit doel, de andere klant koopt alleen een paar kleine potjes omdat het er toch bij hoort. Al die verschillende klanten willen we bedienen met kwalitatief goed vuurwerk. We willen dat iedereen kan slagen bij ons.”


Servicegericht

Naast een ruim assortiment met meer dan tweehonderd afzonderlijke producten, staat Loods58 Vuurwerk ook bekend dankzij hun kundige service: “We vinden het heel belangrijk dat onze klanten de winkel goed geïnformeerd verlaten, of ze het vuurwerk nou bij ons in de winkel of online op onze website hebben besteld. We geven advies over welke producten ze kunnen kopen die passen bij hun wensen en hun budget en kunnen ook alles vertellen over hoe je het product veilig gebruikt.” Steeds meer staat er op de verpakkingen van vuurwerk ook duidelijke instructies, bijvoorbeeld over hoe je het vuurwerk het beste kan aansteken en hoe je het kan neerzetten voor het mooiste resultaat: “Vuurwerk wordt steeds veiliger, maar uiteraard staan we altijd klaar om wat te verduidelijken. “Daarnaast krijgt een klant bij elke bestelling een gratis aansteeklont en een vuurwerkbril cadeau.”


Bestel tijdig én online

Tot 30 december is de winkel van Loods58 Vuurwerk open voor bestellingen en op 28, 29 en 30 december kunnen klanten hun bestelde vuurwerk ophalen. Vanwege de verwachte drukte raadt Olof het echter aan om tijdig online jouw favoriete vuurwerk te bestellen: “Vooral na kerst wordt het echt wel drukker in de winkel. Online bestellen kan een uitkomst zijn als je even alle rust en tijd wilt nemen voor je keuze. Op onze website www.loods58.nl staat ons gehele assortiment en van de meeste producten kun je zelfs video’s bekijken.” Klanten die online hun bestelling plaatsen kunnen vaak gebruik maken van exclusieve online deals zoals gratis vuurwerk, maar ook in de winkel zijn er diverse acties: “En als je het op 28, 29 en 30 december bij ons komt ophalen, dan kun je uiteraard nog steeds rekenen op kundig advies.” Let op: Zondag 31 december mag er landelijk géén vuurwerk (CAT 2) verkocht worden. 

Meer weten? Ga dan naar www.loods58.nl! Alvast op zoek naar wat inspiratie of wil je op de hoogte blijven van de laatste acties? Volg dan Loods58 Vuurwerk op Facebook, Instagram, Snapchat of TikTok.

Joost Klein droomde altijd al van het Songfestival.
Het succes van Joost Klein, een jongen uit Britsum Cultuur 3 uur geleden
Overzichtsbeeld van locatie Barrahus fase 2.
Persbericht: Barrahûs fase 2 gaat in de verkoop Wonen 6 uur geleden
Feike Lousma tijdens een presentatie over het gehoor.
Feike Lousma van Hoorzorg Lousma roept op om te passen op het gehoor Zakelijk nieuws 9 uur geleden
Afbeelding
In deze Friese gemeente vinden meeste schuurinbraken plaats 112-Nieuws 11 uur geleden
De opvouwbare IVA Traveler 300.
JF Scootmobiel verkoopt opvouwbare scootmobielen Zakelijk nieuws 13 uur geleden
Wethouder Hein Kuiken, Sipke Jan Bousema en Gedeputeerde Sijbe Knol
Europaparty: groot feest in Leeuwarden ter ere van Joost Klein Cultuur 8 mei, 18:00
Afbeelding
Boersma Witgoed breidt uit richting Leeuwarden Zakelijk nieuws 8 mei, 15:00
Afbeelding
Gloednieuwe keuken- en badkamer opstellingen van Sani- en Keukensale Zakelijk nieuws 8 mei, 12:00