Afbeelding
Foto: Geldmaat

Geldmaat opent Geldmaatwinkel in Leeuwarden

Financieel

LEEUWARDEN - Geldmaat opent dit weekend in Leeuwarden een Geldmaatwinkel aan de Wirdumerdijk 15. In deze winkel zijn automaten beschikbaar voor het opnemen en storten van biljetten en een sealbagautomaat voor storten door ondernemers. Met meer dan 25 Geldmaatwinkels verspreid over het land vergroot Geldmaat de beschikbaarheid en toegankelijkheid van haar automaten. De winkel in Leeuwarden is de eerste in Noord-Nederland.

De winkel in het centrum van Leeuwarden is dagelijks geopend van 07:00 tot 22:00 uur en telt voorlopig 8 automaten. De automaten voor het opnemen van biljetten zijn voor iedereen te gebruiken. Het storten van biljetten is vooralsnog alleen mogelijk voor klanten van ABN AMRO, ING en Rabobank, omdat deze banken daarvoor met Geldmaat een contract hebben gesloten. De sealbagautomaat is toegankelijk voor klanten die daarvoor zelf een contract met hun bank hebben gesloten.

In de loop van januari komen er ook automaten voor het storten van munten. Op dat moment zal de winkel officieel worden geopend. Die dag zijn er ook medewerkers aanwezig voor uitleg en hulp bij het gebruik van de automaten. Normaalgesproken is er geen personeel aanwezig.

Geldmaat heeft naast de Geldmaatwinkel en buitenautomaten geldautomaten geplaatst bij supermarkten, boekhandels en lokale ondernemers. Bij Geldmaat+ is assistentie bij het gebruik van de automaat mogelijk. Kijk voor de locaties en dienstverlening op onze Locatiewijzer (www.geldmaat.nl/locatiewijzer). Daar is ook te zien of de automaat daadwerkelijk beschikbaar is.

Afbeelding
De voorstelling Droomvogels is op 29, 30, 31 mei en 1 juni te zien in Podium Explore in Leeuwarden. Cultuur 2 uur geleden
Afbeelding
Naar het mbo? Kijk het webinar 'Studiefinanciering: hoe werkt het?' Educatie 17 uur geleden
Afbeelding
Ontdek de nieuwste singer-songwriters van Friesland op 31 mei in Leeuwarden Cultuur 20 uur geleden
Afbeelding
Nieuw Ontwikkelperspectief voor de Lelylijn: Op Weg naar 2050 Politiek 18 mei, 15:00
Koningin Maxima
Koningin Máxima in gesprek met GreenInclusive over Friese natuurlijke waardeketen ' Algemeen 18 mei, 15:00
Afbeelding
Voorstelling Romijn Conen bij Revalidatie Friesland Algemeen 18 mei, 12:00
Afbeelding
Boeren overhandigen eerste spandoek aan de provincie Fryslân Agrarisch nieuws 18 mei, 08:00
Afbeelding
De leukste activiteiten tijdens Pinksteren in Friesland Recreatie & Ontspanning 17 mei, 20:00