Afbeelding

Snel een strakker lijf met Afslankstudio Leeuwarden

Sport

Leeuwarden – Een strak lijf zonder al te veel overtollige kilo’s. Wie droomt er niet van? Toch vechten veel vrouwen en mannen al jaren tegen hun gewicht en met hun figuur. Voor de zoveelste keer aan een dieet beginnen of weer de moed verzamelen om nu echt vaker naar de sportschool te gaan. Helaas blijft het gewenste resultaat vaak uit. Afslankstudio Leeuwarden is het adres waar je wel zichtbaar resultaat boekt, zonder streng dieet. Hoe? Door onze EPS-methode, deze is gebaseerd op stroom en water in combinatie met infrarode straling.

Al ruim 15 jaar runt Rika Boonstra een afslankstudio, eerst in de Wilp en nu ook in Leeuwarden. Met succes. Vrouwen en mannen uit de wijde omgeving weten haar te vinden wanneer ze een beter figuur willen en hun overtollige kilo’s willen zien verdwijnen. En dat is niet zo vreemd, want je ziet snel resultaat bij Afslankstudio Leeuwarden. Het geheim? Een machine die je buik-, been- of bilspieren traint en de energie uit je vetcellen haalt terwijl je comfortabel ligt in een luxe behandelstoel. De vetcellen krimpen vervolgens, je spieren worden sterker en je lichaamsomvang neemt af. Deze EPS-methode bezorgt je dus binnen korte tijd een strakker lijf. Rika Boonstra: “En het mooie is dat je daar eigenlijk niets voor hoeft te doen, de EPS-methode doet het werk en de klant hoeft na de behandeling alleen wat extra water te drinken om de afvalstoffen af te voeren uit het lichaam. Dit samen zorgt voor een gegarandeerd resultaat. Na 12 behandelingen zal er altijd sprake zijn van minimaal 1 kledingmaat minder”.

En in de stoel van Rika is het geen straf. In de luxe salon is het prima toeven. In een leuke, professionele en ontspannen omgeving met 1 op 1 contact is de sfeer relaxed te noemen.

“Mensen kunnen hier centimeters verliezen op de plaatsen waar ze dat ook echt willen. Ook dat laatste randje wat nog net in de weg zit.” Ook de mensen met een slappe huid zullen verbetering zien en merken. Deze wordt namelijk snel zichtbaar strakker. Mensen met rugklachten zullen door de spierversterking van de EPS-methode zich sterker en dus beter voelen. En dat allemaal in nog geen 20 minuten per behandeling. Deze behandeling staat gelijk aan 2 a 3 uur buikspieroefeningen doen. En? Overtuigd of gewoon nieuwsgierig?  Even bellen ( 06-37286175) of kijk even op afslankstudioleeuwarden.nl.

Afbeelding
Voorstelling: Laagland. Het Nationale Theater
Kapitaalinjectie voor natuurherstel in Friesland Natuur 28 minuten geleden
Afbeelding
Complimentendag: Friezen geven meeste complimenten, Groningers de minste Samenleving 14 uur geleden
Wat een knapperd hè?
Lieve Casper zoekt een nieuwe mand Samenleving 20 uur geleden
Afbeelding
Sfeeractie bij laatste training voor halve finale knvb beker in Leeuwarden Sport 22 uur geleden
Afbeelding
Milde winter leidt tot milde energierekening Duurzaamheid 23 feb, 11:12
Arie Molendijk
Taxatiemiddag in het Post Plaza Hotel in Leeuwarden. Historie 23 feb, 10:00
Afbeelding
Erfgoedvrijwilligers Fryslân in kaart gebracht Samenleving 22 feb, 18:00
Afbeelding
Milieu Centraal gaat vrouwen uit Friesland helpen om bewust minder kleding te kopen Duurzaamheid 22 feb, 12:00