Afbeelding
Foto: Emma Groenenboom

3 renovatie ideeën om je slaapkamer op te frissen

Wonen

FRIESLAND - Is jouw slaapkamer aan een verbouwing toe? Dan wil je niet alleen de muren en meubelstukken aanpakken, maar ook meer sfeer creëren door accessoires toe te voegen. 

De raamdecoratie is een belangrijk onderdeel van de renovatie voor jouw slaapkamer en kan ervoor zorgen dat je een geheel ander gevoel krijgt als je binnenstapt. Het is dan wel belangrijk dat je weet wat je kunt verwachten en welke mogelijkheden je allemaal hebt op dit gebied. En welke specificaties kun je bij deze mogelijkheden terugvinden? Onderstaande informatie zet drie van de beste renovatie ideeën voor jou op een rij. 

Shutters en schuifpui plaatsen in jouw slaapkamer

Een van de eerste renovatie ideeën voor jouw slaapkamer is door gebruik te maken van shutters schuifpui. De schuifpui kan ervoor zorgen dat je de deur volledig open kunt zetten om de kamer te ventileren. De shutters kunnen er dan voor zorgen dat je zo min mogelijk zon binnenlaat gedurende de dag, zodat de temperatuur laag gehouden wordt. Tegelijkertijd kun je ook een klein beetje licht binnenlaten. Je bepaalt met de shutters en schuifpui zelf welke sfeer je creëert en hebt een slaapkamer die je nergens anders gaat vinden. 

Meer raamdecoratie voor de slaapkamer

Je kunt nog veel meer raamdecoratie slaapkamer aanschaffen. Houten jaloezieën geven bijvoorbeeld een landelijke en rustgevende uitstraling en de jaloezieën houden zoveel mogelijk licht tegen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om gordijnen of plissé te plaatsen. Er zijn een groot aantal opties op het gebied van raamdecoratie voor de slaapkamer te vinden en je kunt ze ook helemaal aan de rest van jouw interieur aanpassen. Jij zorgt ervoor dat alles weer bij jou past en je geniet van de nieuwe uitstraling die je aan de slaapkamer hebt gegeven. 


Alles door Inhuisplaza laten produceren 

Zodra je de juiste raamdecoratie hebt gevonden, is het belangrijk dat het volledig naar wens is. Je kunt de raamdecoratie op maat laten maken, zodat je bij ieder raam en iedere deur een passende oplossing hebt. Je kunt de op maat gemaakte raamdecoratie bij Inhuisplaza ook in iedere kleur verkrijgen. Hiervoor kijk je onder andere naar de kleuren die overwegend in de kamer te vinden zijn, maar ook kleuren die juist breken met de rest van het interieur. Inhuisplaza helpt jou dan bij het ontwerp en kan ook alles voor jou monteren, zodat je de raamdecoratie gelijk in gebruik kunt nemen. 

Afbeelding
Ekowax Cleaning Products en voetbal Zakelijk 37 minuten geleden
Afbeelding
Vijf tips om voedselverspilling tegen te gaan Algemeen 12 uur geleden
Afbeelding
Dit zijn de populairste spelers van de Eredivisie 2023-2024 Sport 14 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe #kalfbijkoe boer in Friesland Agrarisch nieuws 17 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek: In Leeuwarden en Achtkarspelen wonen meeste rokers van Friesland Zorg & Welzijn 22 uur geleden
Afbeelding
Haijma Dé Witgoed Specialist partner in gemeentelijke witgoedwissel subsidie van € 750,- Zakelijk gisteren
Afbeelding
ANWB en provincie Friesland starten fietsverlichtingsactie 'Zet je licht aan! Samenleving 29 sep., 20:00
Afbeelding
Column Desirée van Dijk-Attema: Roger Whittaker en weer met beide benen op de grond Column 29 sep., 18:00