Afbeelding
Foto: Emma Groenenboom

3 renovatie ideeën om je slaapkamer op te frissen

Wonen

FRIESLAND - Is jouw slaapkamer aan een verbouwing toe? Dan wil je niet alleen de muren en meubelstukken aanpakken, maar ook meer sfeer creëren door accessoires toe te voegen. 

De raamdecoratie is een belangrijk onderdeel van de renovatie voor jouw slaapkamer en kan ervoor zorgen dat je een geheel ander gevoel krijgt als je binnenstapt. Het is dan wel belangrijk dat je weet wat je kunt verwachten en welke mogelijkheden je allemaal hebt op dit gebied. En welke specificaties kun je bij deze mogelijkheden terugvinden? Onderstaande informatie zet drie van de beste renovatie ideeën voor jou op een rij. 

Shutters en schuifpui plaatsen in jouw slaapkamer

Een van de eerste renovatie ideeën voor jouw slaapkamer is door gebruik te maken van shutters schuifpui. De schuifpui kan ervoor zorgen dat je de deur volledig open kunt zetten om de kamer te ventileren. De shutters kunnen er dan voor zorgen dat je zo min mogelijk zon binnenlaat gedurende de dag, zodat de temperatuur laag gehouden wordt. Tegelijkertijd kun je ook een klein beetje licht binnenlaten. Je bepaalt met de shutters en schuifpui zelf welke sfeer je creëert en hebt een slaapkamer die je nergens anders gaat vinden. 

Meer raamdecoratie voor de slaapkamer

Je kunt nog veel meer raamdecoratie slaapkamer aanschaffen. Houten jaloezieën geven bijvoorbeeld een landelijke en rustgevende uitstraling en de jaloezieën houden zoveel mogelijk licht tegen. Daarnaast heb je de mogelijkheid om gordijnen of plissé te plaatsen. Er zijn een groot aantal opties op het gebied van raamdecoratie voor de slaapkamer te vinden en je kunt ze ook helemaal aan de rest van jouw interieur aanpassen. Jij zorgt ervoor dat alles weer bij jou past en je geniet van de nieuwe uitstraling die je aan de slaapkamer hebt gegeven. 


Alles door Inhuisplaza laten produceren 

Zodra je de juiste raamdecoratie hebt gevonden, is het belangrijk dat het volledig naar wens is. Je kunt de raamdecoratie op maat laten maken, zodat je bij ieder raam en iedere deur een passende oplossing hebt. Je kunt de op maat gemaakte raamdecoratie bij Inhuisplaza ook in iedere kleur verkrijgen. Hiervoor kijk je onder andere naar de kleuren die overwegend in de kamer te vinden zijn, maar ook kleuren die juist breken met de rest van het interieur. Inhuisplaza helpt jou dan bij het ontwerp en kan ook alles voor jou monteren, zodat je de raamdecoratie gelijk in gebruik kunt nemen. 

!
Afbeelding
Looft den Heer is al 125 jaar het muziekkorps van en voor Garyp Cultuur 4 uur geleden
Afbeelding
Zes bijzondere boekentips over rouw Boek van de week 6 uur geleden
Afbeelding
Column Melissa: Ik ben het frame van ‘verwende’ millenial meer dan zat Column 12 uur geleden
Afbeelding
Column Siegrid Schuitmaker: De knop om; starten met een gezonde leefstijl, hoe doe je dat? Column 30 sep, 15:00
Afbeelding
OG Capitals wil samen strijden om de prijzen: We willen stappen maken, maar dan wel op een gezonde manier en vooral met oog voor eigen jeugd Sport 30 sep, 12:00
Afbeelding
NHL Stenden maakt het leuker en makkelijker om herbruikbare waterfles te vullen Educatie 30 sep, 10:00
Afbeelding
Ellen over het Volwassencollege: “Ik heb na een heel fijn schooljaar mijn droombaan als doktersassistente gekregen” Educatie 30 sep, 08:00
Afbeelding
Afscheid nemen van een huisdier Educatie 29 sep, 18:00