Afbeelding

Berber Pasveer Uitvaartzorg

Bedrijf in beeld

Mijn naam is Berber Pasveer. Ik woon in Leeuwarden, ben getrouwd en moeder van twee opgroeiende kinderen. Na 20 jaar in de zorg te hebben gewerkt, ben ik, na voldoende ervaring te hebben opgedaan, mijn eigen uitvaartonderneming gestart. Ik werk vanuit mijn gevoel en ben blij dat ik destijds voor dit mooie vak heb gekozen.

"Ieder mens is uniek, zo ook het afscheid"
Het verliezen van degene die je liefhebt, komt nooit op het juiste moment. Dat is moeilijk, pijnlijk, maar onvermijdelijk. De wereld waarin je terecht komt, is ineens een emotionele aardbeving. Het mogen begeleiden en verzorgen van uitvaarten beschouw ik als dankbaar en liefdevol werk.

Wat mij onderscheidt?
Ieder mens is uniek, zo ook het afscheid. Het is en blijft voor mij bijzonder om nabestaanden in een sfeer van vertrouwen en liefde te mogen bijstaan, om samen voor een herinnering te zorgen, die blijvend is. In deze intense periode denk ik met de je mee en laat ik zien dat bijna alles mogelijk is. Samen geven we voor stap voor stap vorm aan het afscheid.

Ik ben zorgvuldig, ik kan goed luisteren en weet de wensen van de familie te vertalen naar een mooie uitvaart. Je blijft in mijn vizier en houd goed in de gaten wat je zelf wilt doen en wat ik voor je mag regelen. Dit maakt dat we samen tot een persoonlijke uitvaart komen, die passend is en optimaal tegemoet komt aan de dierbare en de nabestaanden.

"Kinderen kunnen vaak meer aan dan wij denken, juist als ze niet buitengesloten worden"
Speciale aandacht heb ik voor kinderen, zodat voor hen het verlies tastbaar en begrijpelijk is. Kinderen hebben hun eigen belevingswereld en eigen vragen. Ik wil de kinderen laten zien dat de dood niet eng of beladen is en hen liefdevol betrekken bij wat er gebeurt. Ik geef ze tijd en ruimte om vragen te stellen en geef hen aandacht voor hun gevoelens. Het geeft kinderen vaak een goed gevoel als ze nog iets kunnen doen voor degene die overleden is.

Berber Pasveer Uitvaartzorg is een onafhankelijke kleinschalige uitvaartonderneming met een persoonlijke, professionele en flexibele werkwijze. Ik werk als uitvaartverzorger vanuit Leeuwarden, maar ben niet beperkt tot een bepaalde plaats of regio. Omdat ik niet verbonden ben aan leveranciers, geeft dit de vrijheid, om altijd aan je wensen te kunnen voldoen.

Afbeelding
Succesvolle pilot Aanpak Vroegsignalering wordt voortgezet met EropAf-team Financieel 17 minuten geleden
Afbeelding
Wat is er te doen tijdens Koningsdag 2024 in Leeuwarden? Cultuur 2 uur geleden
Tenzij er nog kou komt, mogen we veel wespen verwachten dit jaar.
Vooruitzicht wespenoverlast voorlopig niet gunstig Natuur 16 uur geleden
Afbeelding
Geen of minder treinen in juni en juli rond Leeuwarden Verhalen uit de buurt 19 uur geleden
Afbeelding
Midterm review gemeente: Blijven investeren in de toekomst! Politiek 22 uur geleden
Afbeelding
Nynke Duijff winnaar Grut Frysk Diktee Verhalen uit de buurt gisteren
Afbeelding
Sloepvaren bij de Alde Feanen Recreatie & Ontspanning 25 apr, 08:00
Afbeelding
Column Rijkele Dijkstra: Ons veilige gevoel Column 24 apr, 18:00