Afbeelding

De échte kerstboom koop je natuurlijk bij Van Kammen Tuinplanten

Bedrijf in beeld

HURDEGARYP - Nu het steeds vroeger donker wordt is het weer tijd voor dat typische decembergevoel. Kaarsjes worden aangestoken, het gourmetstel van zolder gehaald én de kerstboom weer opgetuigd. Een échte boom koopt u natuurlijk bij de specialist en bij Van Kammen Tuinplanten in Hurdegaryp kan u zelf het veld op voor de perfecte fijnspar.

De kunstkerstboom verliest aan populariteit en dat merken ze bij Van Kammen Tuinplanten: “Mensen willen dichter bij de natuur staan en kiezen daarom voor een echte boom. Het geeft toch een ander gevoel.” Van oudsher is de fijnspar de meest populaire boom, maar die is wel een beetje op zijn retour.

bij Van Kammen Tuinplanten kweken ze nog wel fijnsparren, maar ook andere bomen die in populariteit groeien, zoals de Nordmann-spar of de Servische blauwspar. Als je wil mag je zelf het land op om er eentje uit te kiezen: “Veel mensen zien dat als een mooie activiteit voor het hele gezin. Ze krijgen een zaagje of schop mee of wijzen aan ons aan welke het is geworden.”

In tegenstelling tot de ouderwetse fijnspar hebben de ‘nieuwere’ bomen een aantal voordelen: “Ze verliezen bijvoorbeeld minder naalden dan de fijnspar en ze prikken minder.”

“Bij elke boom is het natuurlijk van belang dat je ze laat acclimatiseren aan de woonkamer, een paar nachten in de garage of bijkeuken is geen overbodige luxe. Daarmee zorg je ervoor dat de boom veel langer kan blijven staan én niet onnodige veel naalden verliest.” Ook verkopen ze bij Van Kammen Tuinplanten speciale standaards die je kunt vullen met water, waardoor de boom tot wel drie weken in de woonkamer kan blijven staan.

Van Kammen Tuinplanten verkoopt elk jaar meer dan 600 kerstbomen en kunnen we met recht échte specialisten noemen. Haal de gezelligheid van december in huis met een mooie fijnspar of Nordmann-spar van Van Kammen Tuinplanten.

Oh dennenboom...

Afbeelding
Succesvolle pilot Aanpak Vroegsignalering wordt voortgezet met EropAf-team Financieel 13 minuten geleden
Afbeelding
Wat is er te doen tijdens Koningsdag 2024 in Leeuwarden? Cultuur 2 uur geleden
Tenzij er nog kou komt, mogen we veel wespen verwachten dit jaar.
Vooruitzicht wespenoverlast voorlopig niet gunstig Natuur 16 uur geleden
Afbeelding
Geen of minder treinen in juni en juli rond Leeuwarden Verhalen uit de buurt 19 uur geleden
Afbeelding
Midterm review gemeente: Blijven investeren in de toekomst! Politiek 22 uur geleden
Afbeelding
Nynke Duijff winnaar Grut Frysk Diktee Verhalen uit de buurt gisteren
Afbeelding
Sloepvaren bij de Alde Feanen Recreatie & Ontspanning 25 apr, 08:00
Afbeelding
Column Rijkele Dijkstra: Ons veilige gevoel Column 24 apr, 18:00