Patrick en Jobina winnen camper bij de Postcode Loterij
Patrick en Jobina winnen camper bij de Postcode Loterij

Twee geluksvogels uit Drachten winnen gloednieuwe camper bij de Postcode Loterij

Verhalen uit de buurt

DRACHTEN - Goed nieuws voor Patrick en Jobina uit Drachten. Op de postcode waarmee zij meespelen is de premium prijs van de Postcode Loterij gevallen. De prijs is gevallen op postcode 9203 BS. Omdat Patrick en Jobina allebei meespelen met Premium winnen ze een Volkswagen Mobile Home Grand California 600. Postcode Loterij-ambassadeur Winston Gerschtanowitz verrast de winnaars met dit mooie nieuws.

Er hangt een feestelijke sfeer in het pittoreske Drachten, want Postcode Loterij-ambassadeur Winston Gerschtanowitz is in aantocht. Natuurlijk komt hij niet met lege handen aan. Hij rijdt het Friese dorp in met maar liefst twee gloednieuwe campers. Jobina en Patrick geloven hun ogen niet als ze zien dat zij kersverse eigenaar zijn van een splinternieuwe Volkswagen Mobile Home Grand California 600.

Patrick is één van de gelukkige winnaars. Hij is ontzettend blij met zijn gewonnen camper: “Ik houd erg van op vakantie gaan. Daar komt deze verrassing heel erg goed bij van pas. Nu kan ik er lekker op uit met vrienden.”

Buurvrouw Jobina wint de andere camper: “Echt fantastisch!” roept ze blij.

Plus en Premium: kans op bijzondere extra prijzen

Bij de Postcode Loterij spelen deelnemers mee voor alle prijzen en cadeaus uit de prijzenpot van 435,9 miljoen euro. Daarbovenop kunnen ze extra prijzen winnen wanneer ze meespelen met Plus of Premium.

Met Plus maken deelnemers kans op elk jaar 25.000 euro, tien jaar lang. Met Premium maken deelnemers ook nog iedere trekking kans op premium prijzen, zoals een Volkswagen Mobile Home Grand California 600, een vakantiehuis of een luxe wereldreis voor 4 personen langs alle wereldwonderen.

EpilepsieNL

Dankzij de deelnemers kunnen 146 organisaties elk jaar opnieuw rekenen op financiële steun van de Postcode Loterij. Eén van die goede doelen is EpilepsieNL. Deze organisatie zet zich in om om het leven voor mensen met Epilepsie beter te maken. Bijvoorbeeld voor Maxime en Julia, die allebei leven met Epilepsie. Het hele verhaal van Maxime en Julia is hier te lezen. 

Ouderen hebben bepaalde kwaliteiten waardoor ze zich vaak wel redden in het verkeer.
Help, mijn vader is niet meer veilig in het verkeer! Gezondheid 46 minuten geleden
Afbeelding
Lintjesregen 2024 Smallingerland Algemeen 9 uur geleden
Afbeelding
Stevige dame Floor zoekt een nieuw baasje Verhalen uit de buurt gisteren
Zomer
Zomerpakkettenactie Present Smallingerland Algemeen 28 apr, 15:00
Afbeelding
In deze Friese gemeente staan de meeste energiezuinige huizen Duurzaamheid 28 apr, 12:00
Afbeelding
De wereld in boeken: ga op reis vanaf je bank Algemeen 28 apr, 08:00
Afbeelding
Column Ed van Dijk: Nieuwe expo vormen Column 27 apr, 15:00
Kunstwerk van Janny Zijlstra.
De kunstzinnige levensreis van Janny Zijlstra-Wijnalda Cultuur 27 apr, 12:00