Al eerder werd er gestunt met grote kortingen bij TinQ.
Al eerder werd er gestunt met grote kortingen bij TinQ. Foto: TinQ.

TinQ stunt opnieuw: 33 minuten tanken voor €1,33 in Drachten

Algemeen

DRACHTEN - Op zondagmiddag 25 februari zal het TinQ tankstation aan de Janssenlaan in Drachten transformeren tot heuse pitstraat. De tankstationketen geeft alvast het startschot voor haar welbekende TinQ MAX.KORTING campagne met deze opvallende TinQ PitStop actie.

Voor de PitStop actie zijn in totaal twaalf TinQ locaties geselecteerd, waar gedurende 33 minuten lang een unieke literprijs van €1,33 zal gelden voor alle brandstoffen. Op de actiedag zullen de locaties die deelnemen elkaar opvolgen. Het exacte tijdstip waarop men zo goedkoop kan tanken, wordt per locatie 30 minuten van tevoren bekend gemaakt via de TinQ4U app. Daarmee krijgt elke automobilist een eerlijke kans om deel te nemen aan deze opvallende actie.

Alle twaalf locaties die deelnemen, zullen zaterdag 24 februari om 19:00 uur bekend worden gemaakt via de TinQ4U app. Deze twaalf locaties zijn verspreid door het hele land. Daarmee zal de TinQ Pitstop niet alleen Drachten, maar door heel Nederland gehouden worden. TinQ aan de Janssenlaan in Drachten is dus één van de uitgekozen locaties waar automobilisten kunnen genieten van deze ongekend lage literprijs.

Grote belangstelling verwacht

Er wordt grote belangstelling verwacht. Het TinQ PitStopteam staat daarom paraat om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk automobilisten kunnen profiteren van deze lage literprijzen. Verkeersregelaars zullen de stroom van auto’s in goede banen leiden, terwijl het aanwezige promoteam de ‘PitStop vibe’ zal begeleiden door op het tankeiland te assisteren waar mogelijk.

Tractoren en vrachtwagens zijn uitgesloten van de actie. Ook jerrycans mogen niet gevuld worden. Het aanwezige team zal hier nauw op toezien.

Afbeelding
Column Desirée van Dijk-Attema: Uitstellen Column 10 uur geleden
Afbeelding
Hondje Binky in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 14 uur geleden
Afbeelding
Rosie nieuw in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland Algemeen 15 uur geleden
Afbeelding
Rein Albert Ferwerda op piano en orgel in de Doopsgezinde Kerk in Drachten Evenement 18 uur geleden
Afbeelding
TV-serie Tot het Einde Gezondheid 20 uur geleden
Afbeelding
Makelaar en taxateur Yvette Westerhof denkt mee over duurzaamheid Zakelijk nieuws 22 apr, 18:00
Afbeelding
Orgelconcert Eeuwe Zijlstra in Grote Kerk Drachten Evenement 22 apr, 12:00
Afbeelding
Geen punten voor ONT in Ryptsjerk Sport 22 apr, 10:00