Afbeelding

Lab 21

Algemeen

Bij Lab21 aan de Planetenlaan in Leeuwarden heeft zich de afgelopen weken een ware metamorfose voltrokken. De grote showroom van ruim 600m2 werd in korte tijd volledig verbouwd. Momenteel werken we aan de laatste dingen, vertelt Erik Steendam, de trotse store manager van deze winkel.

In de winkel valt meteen de overzichtelijke presentatie op van meer dan 2000 verschillende vloeren. Een enorm assortiment in PVC-stroken, laminaat en parket. Ja, wij zijn echt een harde vloerenspecialist, vertelt Steendam, onze missie is om hele goede vloeren te leveren die voor iedereen bereikbaar zijn. Kort samengevat zijn wij de vakspecialist met bouwmarkt prijzen.

Op de vraag wat Lab21 nu onderscheidt van andere aanbieders heeft Steendam snel een antwoord: Naast de prijs en kwaliteit die ik al eerder noemde, streven wij ernaar elke klant het best mogelijke advies te geven. Dus niet de duurste vloer, maar de vloer die het best past bij de gezinssituatie, de woning en de smaak van de klant. Voor dit advies nemen wij ook ruim de tijd.

Op mijn vraag of er nog iets van een feestelijke opening komt, zegt Steendam: Daar zijn wij als bedrijf wat te nuchter voor, we hebben wel de hele maand september een heropeningsaanbieding. We geven namelijk 25% korting op alle lijm PVC visgraat, omdat we denken dat onze klanten daar meer aan hebben.

Wij zijn in Nederland met momenteel tien vestigingen de snelst groeiende vloerenformule, en dat komt niet vanzelf. Samen met mijn collega's op het hoofdkantoor werken we er dagelijks hard aan om onze klanten het beste te geven wat er op vloerengebied beschikbaar is, van het advies in de winkel tot en met het vakkundig leggen van de vloer. Wij zijn pas tevreden als onze klant dat ook is. Onze filosofie is dat wij klanten echt zien en behandelen als familie, daarvoor wil je alleen het beste.

Onze ambitie als bedrijf is zeer groot, vertelt Steendam, we streven ernaar om binnen twee jaar twintig tot vierentwintig vestigingen in Nederland te hebben, en ik weet dat onze directie ook al naar het buitenland kijkt.

Bij ons afscheid komen de eerste klanten van de dag al binnen, Steendam verwelkomt ze joviaal en laat trots zijn nieuwe winkel zien.

www.lab21.nl

Afbeelding
Tenzij er nog kou komt, mogen we veel wespen verwachten dit jaar.
Vooruitzicht wespenoverlast voorlopig niet gunstig Natuur 13 uur geleden
Afbeelding
Geen of minder treinen in juni en juli rond Leeuwarden Verhalen uit de buurt 16 uur geleden
Afbeelding
Midterm review gemeente: Blijven investeren in de toekomst! Politiek 19 uur geleden
Afbeelding
Nynke Duijff winnaar Grut Frysk Diktee Verhalen uit de buurt 21 uur geleden
Afbeelding
Sloepvaren bij de Alde Feanen Recreatie & Ontspanning 23 uur geleden
Afbeelding
Column Rijkele Dijkstra: Ons veilige gevoel Column 24 apr, 18:00
Beeld ter illustratie
Meer natuur in polder Siderius bij Earnewâld Natuur 24 apr, 15:00
Afbeelding
Column Melissa: Uit de kast komen is niet alleen bevrijdend voor jezelf, maar ook voor anderen Column 24 apr, 12:00