Afbeelding

Open Dag Dansschool Omar Smids

Algemeen

Vanaf 16 september starten de danslessen weer bij Dance Center Omar Smids, naar eigen zeggen de gezelligste dansschool van Leeuwarden met de grootste dansvloer en de leukste lessen, die altijd starten met een proefles om dat zelf te ervaren en daarna beslis je pas of je wilt blijven. Omar: "Dat doen we als enige dansschool al sinds 1983… dus kom, kijk en vergelijk!"

Zaterdag 14 september houdt de dansschool een Open Dag van 15.00 tot 18.00 uur. Kom dan gerust een kijkje nemen aan de Ampèrestraat 6 om met eigen ogen te zien of het je bevalt. Parkeren kan direct voor en rondom de dansschool, dus geen onnodig geloop.

Workshop en demo's
Die dag wordt er om 16.00 uur een workshop gegeven die een beeld geeft van de "allround" cursus dus dat is zeker de moeite waard. Ook de demo's die worden gegeven zijn natuurlijk leuk om te zien Om 20.00 uur start het traditionele Openingsbal, de aftrap voor weer een leuk dansseizoen.

Allround cursus
Al een aantal jaren bied Omar Smids een 'allround' cursus aan waarbij naast het traditionele Ballroom en Latin (stijldansen) ook wat basis vaardigheden worden aangeleerd van een paar populaire danstrends van nu, zodat je al na een paar lessen bijna overal mee kunt doen. "Dat we altijd met vele trends meegaan is te lezen bij 'historie' van onze website
www.omarsmids.nl", zegt Omar.

Oefensoos en bal avonden
Op vele zaterdagavonden kun je al het geleerde in de praktijk brengen tijdens de gezellige oefensoos en bal avonden die te vinden zijn bij 'soosagenda'. De nieuwe danscursussen starten in de week van 16 september, het lesrooster vind je onder 'cursusinfo' op de vernieuwde website die nu ook op mobieltjes goed te zien is. "Het was tijd voor een nieuwe site."

Let's Dance! 
Omar: "Bij 'schoolnieuws' staan de meest actuele berichten die daarna samen met alle activiteiten ook te volgen zijn op onze Facebook pagina. Meer info of (vrijblijvende) aanmelding voor de lessen kan via onze website en E-mail. 'Let's Dance'…..  Je bent van harte welkom!"

Tenzij er nog kou komt, mogen we veel wespen verwachten dit jaar.
Vooruitzicht wespenoverlast voorlopig niet gunstig Natuur 8 uur geleden
Afbeelding
Geen of minder treinen in juni en juli rond Leeuwarden Verhalen uit de buurt 11 uur geleden
Afbeelding
Midterm review gemeente: Blijven investeren in de toekomst! Politiek 14 uur geleden
Afbeelding
Nynke Duijff winnaar Grut Frysk Diktee Verhalen uit de buurt 16 uur geleden
Afbeelding
Sloepvaren bij de Alde Feanen Recreatie & Ontspanning 18 uur geleden
Afbeelding
Column Rijkele Dijkstra: Ons veilige gevoel Column 24 apr, 18:00
Beeld ter illustratie
Meer natuur in polder Siderius bij Earnewâld Natuur 24 apr, 15:00
Afbeelding
Column Melissa: Uit de kast komen is niet alleen bevrijdend voor jezelf, maar ook voor anderen Column 24 apr, 12:00