Afbeelding
Foto: Johan Brouwer

Brasserie Patina in Nijlân opent haar deuren

Zakelijk

LEEUWARDEN - Leeuwarden is een unieke eetgelegenheid rijker! Brasserie Patina, gelegen aan de Prinsessenpark 1 in het appartementencomplex Mipatio, opent op 3 november haar deuren. In Patina kun je terecht voor een gezellige borrel, een heerlijke maaltijd of gewoon een lekker bakje koffie. Naast een gevarieerde menukaart en wisselende weekmenu’s kun je ook aanschuiven voor een daghap, of misschien nog wel leuker, de ‘stamtafelhap’. Geniet samen met stadsgenoten van een smakelijke maaltijd aan de stamtafel en leer elkaar kennen. 

Veel Leeuwarders weten inmiddels Mipatio in Nijlân wel te vinden. Het unieke appartementencomplex met de gigantische binnentuin vol met subtropische planten lokt veel positieve reacties uit in de wijk en de stad. Nu is het ook mogelijk om geheel in de natuurlijke en groene stijl van Mipatio te genieten van lekker eten en drinken. In de brasserie is er namelijk gebruik gemaakt van organische materialen en vormen, gemaakt door de natuur en door vakmensen die speciaal voor Patina aan de slag zijn gegaan. Eten en drinken bij Patina voelt als thuiskomen en dat is precies wat het personeel wil bereiken. Ze willen een plek creëren waar jij je thuis voelt, waar het gezellig is en waar je graag komt.


Foto: Johan Brouwer

De stamtafelhap

Bij Patina hebben ze een wisselende menukaart. Elke maand worden er dus andere gerechten geserveerd. Daarnaast is er ook een wisselend weekmenu en kun je genieten van een heerlijke daghap. Kwaliteit en versheid staan hoog in het vaandel bij Patina en de koks kijken graag naar de mogelijkheden als je speciale dieetwensen hebt. 

Patina heeft de stamtafelhap in het leven geroepen om mensen met elkaar in contact te brengen. Op woensdag, donderdag en vrijdag kun je stipt om 18:00 aanschuiven bij de stamtafel. Een bijzondere manier om met andere mensen in contact te komen, onder het genot van een vers bereide maaltijd. 

Voor ieder wat wils 

Het is mogelijk om te vergaderen en/of een lunchbijeenkomst te houden in een groene omgeving met zicht op de subtropische binnentuin. Daarnaast is Patina op aanvraag ook te reserveren voor grotere verjaardagspartijen, familiefeesten of ander samenzijn. Neem eens vrijblijvend contact op om te vragen naar de mogelijkheden. 

Reserveer nu!

Op 3 november opent Brasserie Patina haar deuren. Het is nu al mogelijk om te reserveren. Ga naar www.brasseriepatina.nl om online te reserveren. Telefonisch of via de mail reserveren kan natuurlijk ook. Bel dan naar 058 303 13 50 of mail reserveren@brasseriepatina.nl
Kom jij binnenkort ook de sfeer proeven in de nieuwste brasserie van Leeuwarden? Je bent van harte welkom! Scan de QR-code om te reserveren.

Afbeelding
Afbeelding
Nynke Duijff winnaar Grut Frysk Diktee Verhalen uit de buurt 1 uur geleden
Afbeelding
Sloepvaren bij de Alde Feanen Recreatie & Ontspanning 3 uur geleden
Afbeelding
Column Rijkele Dijkstra: Ons veilige gevoel Column 17 uur geleden
Beeld ter illustratie
Meer natuur in polder Siderius bij Earnewâld Natuur 20 uur geleden
Afbeelding
Column Melissa: Uit de kast komen is niet alleen bevrijdend voor jezelf, maar ook voor anderen Column 23 uur geleden
Afbeelding
Burgemeester sluit woning Amelandsdwinger vanwege grote drugsvondst 112-Nieuws gisteren
Afbeelding
Column Desirée van Dijk-Attema: Uitstellen Column 23 apr, 18:00
Denise Campbell (links) en Laura Smeets (rechts)
Keramiekmuseum Princessehof lanceert nieuwe podcastserie genaamd 'Porseleincast' Algemeen 23 apr, 16:00