Afbeelding

Huidspecialist Andrea is gespecialiseerd in huidverbetering & anti-aging

Gezondheid

HARDEGARIJP – De behandelingen van Huidspecialist Andrea gaat een stapje verder dan een ‘gewone’ basis gezichtsbehandeling. Huidspecialist Andrea werkt met exclusieve apparatuur om het maximale resultaat te bereiken. Wil jij meer dan een standaard gezichtsbehandeling en wil jij echt resultaat bereiken met je huid? Dan ben je bij Huidspecialist Andrea aan het juiste adres! 

Huidspecialist Andrea is breed opgeleid, vertelt ze: “Door verschillende opleidingen en cursussen ben ik opgeleid tot huidspecialist. Inmiddels heb ik ook de opleiding Huidtherapie bijna afgerond. Bovendien bestaat haar bedrijf alweer vijf jaar, waardoor ik al jaren ervaring heb opgedaan in deze branche.” Voor Huidspecialist Andrea kent de huid geen geheimen meer. 

Bij Huidspecialist Andrea begint een behandeling altijd met een huidanalyse. Hiervoor maakt ze gebruik van de Observ 520X huidscan, die uw huidproblemen overzichtelijk in kaart brengt. Vervolgens bespreken jullie samen het plan van aanpak; gebaseerd op uw wensen, de uitkomsten van de huidscan en het advies van Andrea: “In de praktijk maken we gebruik van verschillende technieken zoals, RF Micro-Needling (Divine Pro), Geneo, Chemische peelings en de meeste geavanceerde lasers van de Lumenis M22 namelijk Intense pulse light (IPL). Nd-Yag en de RusurfX (erbium glass),” legt ze uit.

De huidindicaties die we bij Huidspecialist Andrea behandelen: Rimpels, huidverslapping, couperose/rosacea, pigmentatievlekken, littekens, acne en nog veel meer. Bent u aanvullend verzekerd bij uw zorgverzekering? Dan kunt u verschillende behandelingen vergoed krijgen! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Huidspecialist Andrea.

Lezers van RondOm Leeuwarden kunnen nu kosteloos kennismaken met Andrea, op vertoon van deze tekst krijgt u gratis een intake en een huidscan t.w.v. 30,00 euro. U vindt Huidspecialist Andrea in de Beauty Boerderij aan de Rijksstraatweg 168 in Hardegarijp. Ga voor meer informatie naar www.huidspecialistandrea.nl of bel naar 06 - 11 680 730.

Afbeelding
Nieuwe subsidie voor innovatieprojecten in de landbouw in Noord-Nederland Agrarisch nieuws 4 uur geleden
Afbeelding
Aanbod hoogbegaafdheid van Proloog zorgt ervoor dat kinderen worden gezien Zakelijk nieuws 10 uur geleden
Afbeelding
Start kaartverkoop Grondproeven: culinair muziektheater over een boerenbedrijf in transitie Cultuur 12 uur geleden
Afbeelding
Leeuwarden doet voor de derde keer mee aan het NK Tegelwippen Cultuur 14 uur geleden
Wethouder Hein de Haan haakt samen met Steven Jansen, algemeen directeur van aannemer Knipscheer B.V. het eerste brugdeel.
Laatste bruggen worden geplaatst voor Middelseefeart Politiek 17 apr, 18:00
Afbeelding
Woning aan Uiterdijksterweg gesloten vanwege vondst hennepkwekerij 112-Nieuws 17 apr, 15:00
Afbeelding
Meer ruimte voor wandelen, fietsen en leefkwaliteit in de openbare ruimte Natuur 17 apr, 12:00
Afbeelding
Zwerfafval beloningsprogramma Schoon Belonen Leeuwarden van start Natuur 17 apr, 10:00