Afbeelding

Last van droge huid? Skin Vitaal helpt je huid herstellen!

Algemeen

LEEUWARDEN - In de winter hebben veel mensen last van een droge huid. De combinatie van de koude, droge lucht buiten en de verwarmde lucht in huis droogt je huid enorm uit, met als gevolg dat je huid gevoeliger is, gaat schilferen of gaat jeuken. Cynthia de Boer van Skin Vitaal in Leeuwarden ziet rond deze tijd veel mensen die worstelen met een droge huid. Gelukkig weet ze precies wat ze moet doen.

Een droge huid behandelen begint altijd bij een intensieve reiniging, peeling waarna de huid wordt verzorgt met een voedend masker en een dagverzorging. Na de behandeling voelt u gelijk verschil, maar Cynthia geeft haar klanten ook advies om in de toekomst de huid te ondersteunen waardoor het minder uitdroogt. Een goede reiniging en een dag- en nachtcrème kunnen u daarbij helpen. Zelf werkt Cynthia met het exclusieve merk Extenso, een merk dat speciaal voor schoonheidsspecialisten is ontwikkelt en die bij haar verkrijgbaar is.

Naast het verzorgen van een droge huid doet Cynthia nog veel meer om de huid te verbeteren. Onder andere de behandelingen glycolpeeling 70%, microneedling en microdermabrasie zet ze in om de huid van haar klanten te verjongen en rimpels te voorkomen. Daarnaast is ze ook opgeleid in het doen van behandeling waarvan je gelijk het resultaat ziet. Denk aan het ontharen van de bovenlip, wimperlifting, henna brows (het verven van de wenkbrauwen met henna) en het bleken van tanden. Om het aanbod compleet te maken werkt Cynthia ook met gellak om het de nagels er goed uit te laten zien. 

Kortom, bij Skin Vitaal in Leeuwarden wordt u even helemaal in de watten gelegd en krijgt uw huid de liefdevolle verzorging die ze nodig heeft. Cynthia werkt op maandag, woensdag en zaterdag en een afspraak maken kan zowel via haar website, als via social media en WhatsApp. Skin Vitaal is aangesloten bij Huidprofessional en is in het bezit van een GGD Hygiëne Keurmerk. 

Skin Vitaal Leeuwarden
www.skinvitaal.nl // 06 83 60 35 39

Tenzij er nog kou komt, mogen we veel wespen verwachten dit jaar.
Vooruitzicht wespenoverlast voorlopig niet gunstig Natuur 13 uur geleden
Afbeelding
Geen of minder treinen in juni en juli rond Leeuwarden Verhalen uit de buurt 16 uur geleden
Afbeelding
Midterm review gemeente: Blijven investeren in de toekomst! Politiek 19 uur geleden
Afbeelding
Nynke Duijff winnaar Grut Frysk Diktee Verhalen uit de buurt 21 uur geleden
Afbeelding
Sloepvaren bij de Alde Feanen Recreatie & Ontspanning 23 uur geleden
Afbeelding
Column Rijkele Dijkstra: Ons veilige gevoel Column 24 apr, 18:00
Beeld ter illustratie
Meer natuur in polder Siderius bij Earnewâld Natuur 24 apr, 15:00
Afbeelding
Column Melissa: Uit de kast komen is niet alleen bevrijdend voor jezelf, maar ook voor anderen Column 24 apr, 12:00