De titels van RondOm Vandaag
De titels van RondOm Vandaag Foto: RondOm Vandaag

RondOm Vandaag gaat midweekse verspreiding in!

Algemeen

FRIESLAND - Vanaf 2022 worden de kranten van uitgeverij RondOm Vandaag op een andere manier verspreid. De titels RondOm Leeuwarden, RondOm Heerenveen, RondOm Drachten en RondOm de Stellingwerven gaan uit het folderpakket van Spotta en worden vanaf dit jaar midweeks los verspreid door de lokale verspreiders van FRL en Santibri. Uiteraard zijn de kranten ook nog op de vele ligplaatsen te vinden in de regio’s. 

In de voorgaande jaren zijn de kranten van RondOm Vandaag, die twintig keer per jaar verschijnen, altijd onderdeel geweest van het folderpakket van Spotta. Dit jaar kiest RondOm Vandaag voor een nieuwe manier van verspreiden. De kranten belanden vanaf 2022 op de mat dankzij de bezorgers van de lokale verspreiders FRL en Santibri. Hierdoor vergroot RondOm Vandaag haar bereik aanzienlijk. Mensen die geen prijs stellen op het folderpakket kunnen nu wel de krant ontvangen. 

Uiteraard is het ook mogelijk om de krant op te halen bij één van de ligplaatsen. Kranten van RondOm Vandaag vindt u in Leeuwarden en Heerenveen bij alle Jumbo en Albert Heijn Filialen en ook in andere kernen liggen de kranten in supermarkten en op andere strategische plekken. In de krant vindt u een actuele lijst van ligplaatsen. 

Dankzij deze stap bereiken de kranten van RondOm Vandaag nog meer mensen. Bent u een lokale ondernemer en wilt u gebruik maken van dit groeiende bereik? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Bel met 0512 726900 op mail naar info@rondomvandaag.nl.

Afbeelding
Zandsculpturen Festijn Garderen op donderdag14 juli Lezersreis 11 uur geleden
Afbeelding
Zo verbeter jij je fotografie-skills Algemeen 24 jun, 18:00
Afbeelding
Samengestelde gezinnen moeten zich verdiepen in erfenis Financieel 24 jun, 10:00
Afbeelding
Burgemeester Buma heeft voor de twaalfde keer een woning gesloten vanwege overtreden opiumwet Politie 23 jun, 16:00
Afbeelding
Zuivelhoeve op Schiermonnikoog krijgt 1 miljoen euro subsidie Algemeen 23 jun, 15:00
Afbeelding
Horloge-trends: van antiek zakhorloge aan een ketting tot een Apple Watch Algemeen 23 jun, 13:04
Afbeelding
Onderzoek verschillende ontwikkelmogelijkheden voor Leeuwarden Politiek 23 jun, 13:00
Afbeelding
Promotiecampagne TopDutch zet Noord-Nederland op de kaart Samenleving 22 jun, 20:00