Afbeelding

Xenos opent vernieuwde wereld in Drachten

Zakelijk

DRACHTEN - Welkom in de nieuwe wereld van Xenos aan de Noordkade in Drachten. Midden in het mooie centrum wordt op donderdag 5 januari weer een gezellige winkel van Xenos heropend.

Winkelmanager Eme, Moltmaker en team ontvangen je graag hartelijk in hun kleurrijke vernieuwde winkel. Hier kan je van alles vinden op het gebied van wonen en tafelen, food, feest en hobby. ‘Als je je huis weer net even anders in wil richten of van een bijzondere gelegenheid echt een feestje wil maken, ben je bij ons aan het juiste adres’, aldus Eme.


Xenos is een van de meest verrassende winkels van Nederland en maakt dat in Drachten weer helemaal waar. Een grote groep enthousiaste medewerkers heeft enorm hard gewerkt om het nieuwe pand in Drachten om te toveren tot een vernieuwde Xenos wereld. Lage stellingen en een duidelijke routing zorgen voor een overzichtelijke winkel, ja zelfs de muziek past echt bij Xenos. Meer verklappen ze niet, anders is de verrassing er al vanaf! Belangrijk is dat de klant zich direct thuis voelt bij Xenos, makkelijk kan vinden waarvoor ze komt én bij ieder bezoek verrassende nieuwe producten tegenkomt.


‘Waarom klanten hier graag komen? Nou, dat is logisch’, aldus Eme. ‘We hebben iedere twee weken een folder met nieuwe producten en leuke aanbiedingen voor zeer scherpe prijzen. Dat vinden mensen aantrekkelijk. Verder denk ik dat mensen komen omdat je hier leuke cadeautjes kan vinden, voor jezelf of iemand anders. En ons foodassortiment niet te vergeten, met zijn bijzondere ingrediënten waarmee je een heerlijke maaltijd uit een van de wereldkeukens op tafel zet.’

Kom snel langs vanaf donderdag 5 januari, laat je verrassen en profiteer van de speciale openingsaanbiedingen.

Afbeelding
Nij Smellinge en ZuidOostZorg experimenteren met muziek op IC Zorg & Welzijn 1 uur geleden
De Nederlandse vlag, die op 4 mei in het hele land halfstok hangt.
4 mei dodenherdenking in Drachten Verhalen uit de buurt 4 uur geleden
Afbeelding
Nynke Duijff winnaar Grut Frysk Diktee Verhalen uit de buurt 6 uur geleden
Afbeelding
Sloepvaren bij de Alde Feanen Recreatie & Ontspanning 8 uur geleden
Afbeelding
Column Rijkele Dijkstra: Ons veilige gevoel Column 22 uur geleden
Beeld ter illustratie
Meer natuur in polder Siderius bij Earnewâld Natuur gisteren
Afbeelding
Column Melissa: Uit de kast komen is niet alleen bevrijdend voor jezelf, maar ook voor anderen Column 24 apr, 12:00
Afbeelding
Wat is er te doen tijdens Koningsdag in Drachten? Evenement 24 apr, 08:00