Interieuradviseur Anouk en bedrijfsleider Antje.
Interieuradviseur Anouk en bedrijfsleider Antje. Foto: RondOm Vandaag.

Compleet ontzorgd bij RW Woninginrichting

Zakelijk

FRIESLAND - Gaat u binnenkort verhuizen of is uw huidige woning toe aan een complete make-over? Ga dan eens langs bij RW Woninginrichting! Of u nou op zoek bent naar een vloer die u zelf gaat leggen of naar iemand die het gehele proces van A tot Z voor u uit handen neemt, bij RW Woninginrichting, met winkels in Dokkum, Gytsjerk en Gorredijk, bent u op het juiste adres. 

RW Woninginrichting heeft al jaren ervaring in de stoffering. U kunt bij hen terecht voor vloeren (denk aan laminaat, PVC en vloerkleden, maar ook alle bijbehorende artikelen zoals plinten), raamdecoratie (gordijnen, shutters, jaloeziën, etc) en sinds kort ook voor uw wandbekleding, zoals verf en behang. Wat de medewerkers voor u betekenen, hangt af van uw wens. Of u nou op zoek bent naar gedegen advies voor een vloer die u zelf gaat leggen of volledig ontzorgd wilt worden, bij RW Woninginrichting denken ze met u mee. 

Interieuradvies

Bij RW Woninginrichting kunt u ook terecht voor interieuradvies. Anouk van der Ploeg is één van de medewerkers die u van interieuradvies kan voorzien. Zij is in Leeuwarden opgeleid tot interieuradviseur en is sinds haar stage, nu al zo’n drie jaar geleden, altijd actief geweest bij het bedrijf: “Bij een interieuradvies kijken we samen met de klant naar het totale plaatje. We zorgen ervoor dat alles bij elkaar past, van de muur tot aan de vloer en natuurlijk kunnen we de raamdecoratie daarin ook niet vergeten.” Hoe het proces verloopt verschilt per persoon, weet Anouk: “Ik ga altijd eerst bij mensen langs om al hun wensen in kaart te brengen. De ene klant heeft nog geen idee wat hij of zij wilt, terwijl de andere al een heel plaatje in het hoofd heeft.” Met de wensen van de klant gaat Anouk aan de slag. Ze laat stalen zien en maakt een 3D-tekening om haar klanten een beeld te geven van wat het advies met de kamer doet: “Als ze daarmee akkoord zijn, gaan wij aan de slag. We bestellen de juiste materialen en maken een afspraak voor de stoffering, wat gedaan wordt door onze eigen jongens.”

Verf en behang

Om hun klanten te kunnen voorzien van volledig advies, verkoopt RW Woninginrichting sinds kort ook verf en behang. 

Een frisse wind

De afgelopen jaren is RW Woninginrichting flink gegroeid. De kunst is dan op altijd de beste service te blijven leveren, voor iedere klant. Om dit te garanderen heeft het bedrijf een aantal stappen genomen om de groei in goede banen te leiden. Zo is Antje Haisma de nieuwe bedrijfsleider. Zij heeft jaren in de stoffering gewerkt en is bevlogen om het bedrijf te helpen groeien. “Eén van mijn prioriteiten is het vergroten van de kennis van onze verkopers en stoffeerders. Als zij onze producten door en door kennen, dan kunnen ze onze klanten van uitstekend advies voorzien,” vertelt Antje. “Daarnaast vind ik het belangrijk om het team te versterken. Een hecht team dat met plezier naar het werk gaat, is ook een team wat goed werk verricht. Klanten merken het als je je werk met passie doet.” Antje zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt binnen het bedrijf. Binnenkort staat er ook nog een verbouwing op de agenda, om in de winkels plek te maken voor het nieuwe assortiment behang en verf: “Eerst is de winkel in Dokkum aan de beurt en uiteraard krijgen ook de andere locaties een opfrisbeurt.”

Kom langs

Bent u benieuwd wat RW Woninginrichting voor u kan betekenen? Kom dan eens langs in één van hun winkels, in Dokkum aan de Zuiderschans 1e, in Gorredijk aan de Hoofdstraat 69 of ik Gytsjerk aan de Koartedyk 1, waar ook hun projectafdeling te vinden is. U kunt natuurlijk ook even bellen (058 822 2000) of mail info@rwprojectstoffering.nl.

Afbeelding
Met dit nummer gaat Joost Klein ons land vertegenwoordigen bij het Eurovisie Songfestival Algemeen 7 uur geleden
Afbeelding
FMF leidt Friezen op tot burgerexperts in natuurinclusieve energietransitie Duurzaamheid 2 mrt, 12:00
Afbeelding
Landelijke Opschoondag op 23 maart: in iedere Fries zit een Supporter van Schoon Natuur 1 mrt, 08:00
Afbeelding
Filmwerf draait 'The Quiet Girl' Cultuur 29 feb, 18:00
Afbeelding
Meer dan 30.000 vrijwilligers de straat op voor meer buitenspelen Samenleving 29 feb, 15:00
Afbeelding
Gemeente Weststellingwerf lanceert meldpunt voor huurders Politiek 29 feb, 12:00
Afbeelding
Uitslaande brand in leegstaande woonboerderij aan de Domeinenweg in De Blesse 112-Nieuws 29 feb, 08:54
Afbeelding
Meer dan 500 Friese katten raakten vermist in 2023 Natuur 28 feb, 18:00