Robben Buitenleven Oldeberkoop
Robben Buitenleven Oldeberkoop Foto: RondOm Vandaag

Lekker naar buiten met de producten en bouwmaterialen van Robben Buitenleven

Zakelijk

OLDEBERKOOP - De zomer komt er weer aan! Kan uw tuin ook wel een opknapbeurt gebruiken? Ga dan eens langs bij Robben Buitenleven, de nieuwe aanwinst van Olderberkoop aan de Heerenveenseweg 14. In deze compleet uitgeruste showroom vindt u alles om nog meer van uw tuin te kunnen genieten. Van sfeervolle tuinverlichting tot complete overkappingen en van loungesets tot hottubs. 

2 april was het dan eindelijk zover; Robben Buitenleven opende de deuren voor het publiek. Robben Buitenleven is de tweede locatie van Houthandel Martin Robben in Oldeberkoop. Vorig jaar kwam het pand van de Siersmederij beschikbaar en hebben ze de kans gegrepen om de houthandel uit te breiden met een mooie showroom waar ze schuttingen en tuinhuisjes op een mooie manier konden laten zien aan hun klanten. In de houthandel was er namelijk, dankzij het uitgebreide assortiment en de ruime voorraad, geen ruimte meer voor een showroom. 

Een beter beeld

Volgens Houthandel Martin Robben was er veel vraag naar een showroom: “Veel van onze verkoop gaat online, maar we merken ook dat er klanten zijn die liever even langskomen. Dan krijg je een beter beeld van welke materialen bij jou passen, hoe ze eruit zien en wat de mogelijkheden zijn.” Ze zijn daarom ook heel blij dat ze hun klanten nu van die extra service kunnen voorzien: “Het is prachtig geworden, precies zoals wij voor ogen hadden.” Robben Buitenleven is vanaf 2 april open voor klanten, u bent van harte uitgenodigd om eens een kijkje te nemen in de nieuwe winkel. 

Ruimte voor het assortiment

De winkel van Robben Buitenleven overtreft elke verwachting. In de lichte showroom is genoeg ruimte voor al hun aanbod op het gebied van buitenleven. U kunt bij hen terecht voor de kleine essentials, zoals bijvoorbeeld tuinverlichting en bouwmateriaal, tot aan de grootste projecten voor in de tuin, zoals de bouw van een tuinhuis, een overkapping of een blokhut. De medewerkers van Robben Buitenleven staan voor u klaar om u te helpen met duidelijk en eerlijk advies en denken graag mee met uw klus. 

In het mooie pand waar vroeger de kantine van de CAV zat vindt u nu een uitgebreide showroom voor binnen- en buitendeuren maar ook voor houtenvloeren kunt u hier terecht.

Houthandel Martin Robben

Houthandel Martin Robben bestaat al meer dan dertig jaar en is inmiddels een bekende naam in de omgeving geworden. Het bedrijf werd opgericht door Martin Robben en inmiddels heeft zijn zoon de zaak overgenomen: “Martin is echter nog vaak in de winkel te vinden hoor, het is een echt familiebedrijf.”

De houthandel uit Olderberkoop staat bekend om hun hoogwaardige producten voor een voordelige prijs. Dat vinden ze belangrijk, ook nu de houtprijzen overal stijgen: “We merken veel van de stijgende prijzen voor hout”, bekent het bedrijf. “Maar we proberen nog steeds om een van de voordeligste houthandels in de omgeving te zijn. Dus wel A-kwaliteit hout en andere materialen, maar wel voor een scherpere prijs.” Houthandel Martin Robben heeft een grote voorraad, waardoor het meeste hout gelijk op voorraad leverbaar is. Heeft u een grote of kleine klus, dan zorgen ze dat het hout vaak al binnen een week binnen is: “We bezorgen onze materialen door heel Nederland. Dat hoort bij de service, vinden wij.”

Houthandel Martin Robben is er voor de particuliere bouwers en voor de kleinere klusbedrijven. Daarom bieden ze ook maatwerk aan: “We snappen dat niet elke doe het zelf-er alle gereedschappen heeft. Dat is de reden waarom we bijvoorbeeld nog een grote machinale werkplaats hebben. In veel andere bouwcentra zie je die verdwijnen, maar wij vinden het belangrijk dat we onze klant ook kunnen voorzien van hout dat op de juiste maat is gezaagd.” Ook houten kozijnen worden op maat gemaakt op de werkplaats van Houthandel Martin Robben. 

Naast maatwerk verhuurt Houthandel Martin Robben diverse soorten bouwmateriaal, zoals betonmolens of decoupeerzagen. Dit is voor de meeste klanten veel voordeliger dan het aanschaffen van nieuw materiaal. In de bouwshop van houthandel Martin Robben is een uitgebreid assortiment schroeven, gereedschappen, hang en sluitwerk, eigenlijk alle soorten bevestigingsmaterialen die u nodig zou kunnen zijn voor uw klus. Ze proberen het de klant zo eenvoudig mogelijk te maken door een compleet assortiment aan te kunnen bieden.

Dankzij het uitgebreide assortiment, de showroom van Robben Buitenleven en de opgeleide en gepassioneerde werknemers kunt u voor uw hele klus terecht bij Houthandel Martin Robben. 

Houthandel Martin Robben
Heerenveenseweg 14
8421PJ Oldeberkoop
0516-451462
www.houthandelmartinrobben.nl

Robben Buitenleven Oldeberkoop
Robben Buitenleven Oldeberkoop
Robben Buitenleven Oldeberkoop
Afbeelding
Robben Buitenleven Oldeberkoop
Robben Buitenleven Oldeberkoop
Afbeelding
Nieuwe subsidie voor innovatieprojecten in de landbouw in Noord-Nederland Agrarisch nieuws 3 uur geleden
Harry Dekker, Esther Verhagen en Perry de Neef nemen eerste zonnecrèmepaal in gebruik.
Gratis zonnebrandcrème verkrijgbaar in de gemeente Ooststellingwerf Gezondheid 5 uur geleden
Afbeelding
Draag bij aan het voortbestaan van de bij Natuur 11 uur geleden
Afbeelding
Fit worden op het platteland Sport 13 uur geleden
Afbeelding
"Spot de reusachtige mammoet, indrukwekkende sabeltandtijger en de brullende holenbeer!" Algemeen 17 apr, 12:00
(v.l.n.r.) Henk Buerman, Fred den Haring, Danique Visser, André Ponger en Marten Tel.
"We zijn ontzettend trots op onze vrijwilligers" Algemeen 17 apr, 08:00
Jeugd Sportclub Makkinga blij met nieuwe trainingspakken
Nieuwe trainingspakken voor de jeugd van Sportclub Makkinga Sport 16 apr, 16:00
Voetbalteam Old Stars doen Walking Football op het veld bij SV Oosterwolde
Aftrap OldStars Walking Football, veilig en gezond Sport 15 apr, 16:00