Afbeelding

Isoleer vandaag, bespaar voor morgen

Algemeen

OOST- EN WESTSTELLINGWERF - Wilt u graag energie besparen en uw woning comfortabeler maken? Goed nieuws! In Oost- en Weststellingwerf organiseert IsolatieActie in samenwerking met Vastgoedisolatie deze zomer een speciaal isolatiecollectief. Profiteer nu van zeer scherpe prijzen op spouw-, vloer-, dak- en bodemisolatie. Deze actie loopt tot 31 juli 2023, dus wacht niet langer!

Wat maakt dit isolatiecollectief zo bijzonder? Naast de collectieve inkoopvoordelen bieden we u ook uitgebreide subsidiebegeleiding. De adviseurs van IsolatieActie zijn volledig op de hoogte van de subsidiemogelijkheden in uw gemeente en helpen graag bij het aanvragen ervan. Zo wordt isoleren niet alleen energiezuinig, maar ook financieel aantrekkelijk.

Bovendien werken we uitsluitend met hoogwaardige en gecertificeerde isolatiematerialen en zorgen we voor een vakkundige en veilige uitvoering van de isolatiewerkzaamheden. Wij werken alleen met gecertificeerde partners en bieden een lange garantie op de werkzaamheden. Zo bent u verzekerd van een duurzaam resultaat en een optimaal comfort in uw woning.

ISDE subsidie 2023

Deze zomer kunt u gegarandeerd profiteren van de ISDE subsidieregeling van de overheid. De overheid subsidieert gemiddeld zo’n 30% op de isolatiemaatregelen. Bekijk op onze actie pagina de exacte prijzen en subsidiebedragen.

Vul vóór 31 juli 2023 het aanvraagformulier in en profiteer vóór de winter van een geïsoleerde woning! Meer informatie en aanmelden kan vanaf vandaag via de speciale link: www.isolatieactie.nl/stellingwerven

Mocht u toch nog vragen hebben? Dan kunt u ons dagelijks bereiken op 0598 70 20 20 of stuur een e-mail naar info@isolatieactie.nl

De Stellingwerven doen mee!

Leeuwarden doet mee!

Afbeelding
Naar het mbo? Kijk het webinar 'Studiefinanciering: hoe werkt het?' Educatie 6 uur geleden
Afbeelding
Filmhuis Noordwolde draait 24 mei de film Killers of the Flower Moon van Scorsese Cultuur 9 uur geleden
Afbeelding
Nieuw Ontwikkelperspectief voor de Lelylijn: Op Weg naar 2050 Politiek 18 mei, 15:00
Afbeelding
Voorstelling Romijn Conen bij Revalidatie Friesland Algemeen 18 mei, 12:00
Afbeelding
Hoe zou het zijn dat het wel kan? Gezondheid 18 mei, 10:00
Afbeelding
Boeren overhandigen eerste spandoek aan de provincie Fryslân Agrarisch nieuws 18 mei, 08:00
Afbeelding
De leukste activiteiten tijdens Pinksteren in Friesland Recreatie & Ontspanning 17 mei, 20:00
Afbeelding
Maatschappelijke gift maakt Musical De Tocht toegankelijk voor 2000 kinderen Cultuur 17 mei, 18:00