Afbeelding
Foto: Low Price Meubel.

Een groot assortiment én de beste service

Algemeen

STEENWIJK - Als je meubels gaat kopen, dan wil je natuurlijk ook die meubels eerst even ervaren. Hoe zit die luie stoel, hoe voelt de tafel aan, is de tv-kast stevig genoeg? Online kom je vaak niet verder dan het plaatje, de afmetingen en misschien het materiaal waarvan het meubel is gemaakt, maar echt ervaren, dat moet toch echt in een winkel. Bij Low Price Meubel begrijpen ze dat als geen ander. In hun showroom in Steenwijk hebben ze hun enorme assortiment tentoongesteld en kun je op je gemak al jouw nieuwe meubels ervaren. 

Low Price Meubel in Steenwijk bestaat inmiddels alweer tientallen jaren. In die jaren hebben ze hard gewerkt om een bekende naam in de regio te worden en dat is gelukt! Low Price Meubel staat bekend als een winkel met een ruim assortiment, met uitgebreide mogelijkheden om de meubels naar jouw wensen aan te passen én met de allerbeste service. 


Foto: Low Price Meubel.

Een ruim assortiment

In de winkel van Low Price Meubel aan de Woldmeentherand 11 in Steenwijk vindt u standaard een ruim assortiment aan woon- en eetkamermeubels. Ze gaan daarin mee met de vraag van hun klanten. Momenteel hebben ze bijvoorbeeld een uitgebreide voorraad aan relaxfauteuils, in verschillende uitvoeringen en zowel manueel als elektrisch te verstellen. Een relaxfauteuils is dé oplossing voor mensen die minder makkelijk uit hun (luie) stoel kunnen opstaan en daar wel wat hulp bij kunnen gebruiken, of die gewoon af en toe eens lekker met de beentjes omhoog naar de televisie willen kijken. Daarnaast vindt u ook diverse mangohouten meubels in de winkel, een trend die je de laatste tijd in steeds meer huiskamers terugvindt. Ook voor eettafels, stoelen en tv-meubels kunt u terecht bij Low Price Meubel. 

Naast de grote voorraad zijn er bij Low Price Meubel ook meubels die u compleet zelf kan aanpassen naar eigen wensen en behoeftes. Kies de stof, de opstelling en de kleur die bij u past.


Foto: Low Price Meubel.

Uitstekende service

Een ruim assortiment en uitgebreide mogelijkheden zijn natuurlijk prachtig, maar waarmee Low Price Meubel zich echt onderscheidt is hun uitstekende service. In de winkel kunt u rekenen op eerlijk advies en denken de medewerkers met u mee over welke meubels het best passen bij uw wensen, maar hun service stopt niet na de koop. Ze bezorgen de meubels graag naar uw woning (in een straal van 50 kilometer rondom Steenwijk zelfs gratis). U krijgt uw nieuwe meubel dan niet als een bouwpakket op de stoep, maar ze zetten het meubel voor u in elkaar en op de juiste plek. Als u wilt, nemen ze zelfs uw oude meubel weer mee. Zo kunt u zo snel mogelijk gebruikmaken van uw nieuwe aankoop. 

Nieuwsgierig geworden? Kom dan eens langs bij Low Price Meubel. U vindt de winkel aan de Woldmeentherand 11 in Steenwijk. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Nieuwe subsidie voor innovatieprojecten in de landbouw in Noord-Nederland Agrarisch nieuws 4 uur geleden
Harry Dekker, Esther Verhagen en Perry de Neef nemen eerste zonnecrèmepaal in gebruik.
Gratis zonnebrandcrème verkrijgbaar in de gemeente Ooststellingwerf Gezondheid 6 uur geleden
Afbeelding
Draag bij aan het voortbestaan van de bij Natuur 12 uur geleden
Afbeelding
Fit worden op het platteland Sport 14 uur geleden
Afbeelding
"Spot de reusachtige mammoet, indrukwekkende sabeltandtijger en de brullende holenbeer!" Algemeen 17 apr, 12:00
(v.l.n.r.) Henk Buerman, Fred den Haring, Danique Visser, André Ponger en Marten Tel.
"We zijn ontzettend trots op onze vrijwilligers" Algemeen 17 apr, 08:00
Jeugd Sportclub Makkinga blij met nieuwe trainingspakken
Nieuwe trainingspakken voor de jeugd van Sportclub Makkinga Sport 16 apr, 16:00
Voetbalteam Old Stars doen Walking Football op het veld bij SV Oosterwolde
Aftrap OldStars Walking Football, veilig en gezond Sport 15 apr, 16:00