Afbeelding
Foto: Low Price Meubel.

Een groot assortiment én de beste service

Algemeen

STEENWIJK - Als je meubels gaat kopen, dan wil je natuurlijk ook die meubels eerst even ervaren. Hoe zit die luie stoel, hoe voelt de tafel aan, is de tv-kast stevig genoeg? Online kom je vaak niet verder dan het plaatje, de afmetingen en misschien het materiaal waarvan het meubel is gemaakt, maar echt ervaren, dat moet toch echt in een winkel. Bij Low Price Meubel begrijpen ze dat als geen ander. In hun showroom in Steenwijk hebben ze hun enorme assortiment tentoongesteld en kun je op je gemak al jouw nieuwe meubels ervaren. 

Low Price Meubel in Steenwijk bestaat inmiddels alweer tientallen jaren. In die jaren hebben ze hard gewerkt om een bekende naam in de regio te worden en dat is gelukt! Low Price Meubel staat bekend als een winkel met een ruim assortiment, met uitgebreide mogelijkheden om de meubels naar jouw wensen aan te passen én met de allerbeste service. 


Foto: Low Price Meubel.

Een ruim assortiment

In de winkel van Low Price Meubel aan de Woldmeentherand 11 in Steenwijk vindt u standaard een ruim assortiment aan woon- en eetkamermeubels. Ze gaan daarin mee met de vraag van hun klanten. Momenteel hebben ze bijvoorbeeld een uitgebreide voorraad aan relaxfauteuils, in verschillende uitvoeringen en zowel manueel als elektrisch te verstellen. Een relaxfauteuils is dé oplossing voor mensen die minder makkelijk uit hun (luie) stoel kunnen opstaan en daar wel wat hulp bij kunnen gebruiken, of die gewoon af en toe eens lekker met de beentjes omhoog naar de televisie willen kijken. Daarnaast vindt u ook diverse mangohouten meubels in de winkel, een trend die je de laatste tijd in steeds meer huiskamers terugvindt. Ook voor eettafels, stoelen en tv-meubels kunt u terecht bij Low Price Meubel. 

Naast de grote voorraad zijn er bij Low Price Meubel ook meubels die u compleet zelf kan aanpassen naar eigen wensen en behoeftes. Kies de stof, de opstelling en de kleur die bij u past.


Foto: Low Price Meubel.

Uitstekende service

Een ruim assortiment en uitgebreide mogelijkheden zijn natuurlijk prachtig, maar waarmee Low Price Meubel zich echt onderscheidt is hun uitstekende service. In de winkel kunt u rekenen op eerlijk advies en denken de medewerkers met u mee over welke meubels het best passen bij uw wensen, maar hun service stopt niet na de koop. Ze bezorgen de meubels graag naar uw woning (in een straal van 50 kilometer rondom Steenwijk zelfs gratis). U krijgt uw nieuwe meubel dan niet als een bouwpakket op de stoep, maar ze zetten het meubel voor u in elkaar en op de juiste plek. Als u wilt, nemen ze zelfs uw oude meubel weer mee. Zo kunt u zo snel mogelijk gebruikmaken van uw nieuwe aankoop. 

Nieuwsgierig geworden? Kom dan eens langs bij Low Price Meubel. U vindt de winkel aan de Woldmeentherand 11 in Steenwijk. 

Afbeelding
Afbeelding
Aleida Oosterhof wordt opgehaald door AutoMaatje chauffeur Egbert Moes.
ANWB AutoMaatje Ooststellingwerf zoekt deelnemers en chauffeurs in dorpen Haule, Haulerwijk, Ravenswoud en Makkinga Verhalen uit de buurt 4 uur geleden
Afbeelding
Naar het mbo? Kijk het webinar 'Studiefinanciering: hoe werkt het?' Educatie 19 uur geleden
Afbeelding
Filmhuis Noordwolde draait 24 mei de film Killers of the Flower Moon van Scorsese Cultuur 22 uur geleden
Afbeelding
Nieuw Ontwikkelperspectief voor de Lelylijn: Op Weg naar 2050 Politiek 18 mei, 15:00
Afbeelding
Voorstelling Romijn Conen bij Revalidatie Friesland Algemeen 18 mei, 12:00
Afbeelding
Hoe zou het zijn dat het wel kan? Gezondheid 18 mei, 10:00
Afbeelding
Boeren overhandigen eerste spandoek aan de provincie Fryslân Agrarisch nieuws 18 mei, 08:00
Afbeelding
De leukste activiteiten tijdens Pinksteren in Friesland Recreatie & Ontspanning 17 mei, 20:00