Eigenaren Gea en Duncan van der Maaten.
Eigenaren Gea en Duncan van der Maaten. Foto: RondOm Vandaag (Rob Dijkstra)

Tijd om langs te gaan bij Store 6 Wonen in Steenwijk!

Zakelijk

STEENWIJK - Het is weer voorjaar en dat nodigt altijd uit om plannen te maken voor het verbouwen of opknappen van je huis. Ben je op zoek naar kwalitatief goede en trendy meubels, woonaccessoires én hou je van persoonlijke en klantgerichte service? Ga dan zeker eens naar Steenwijk. Bij Store 6 Wonen aan de Kortebaan 6 hebben ze namelijk precies wat jij zoekt!

Store 6 Wonen is de woonwinkel van Gea en Duncan van der Maaten, twee passievolle ondernemers met al jaren ervaring in de meubelwereld. Eind 2016 besluiten ze samen het avontuur aan te gaan om een eigen winkel te starten. Dat begint in het centrum van Steenwijk, waar ze in hun fashion- en interieurwinkel ook een klein aantal meubels aanbieden. Dit blijkt echter zo’n groot succes te zijn dat een tweede winkel, specifiek gericht op het waarmaken van woondromen, niet lang uitblijft. Store 6 Wonen wordt realiteit, een nieuw avontuur voor Gea en Duncan.

Vorig jaar is Store 6 Wonen verhuisd naar een licht en ruim pand aan de de Kortebaan 6, aan de rand van Steenwijk. Hier is genoeg ruimte om de woonaccessoires in alle rust te ontdekken, het zitcomfort van de banken, relaxfauteuils en stoelen te testen en alvast sfeer te proeven in één van de compleet ingerichte en aangeklede kamers. De locatie van Store 6 Wonen is optimaal vanwege de uitstekende bereikbaarheid én de vele mogelijkheden om gratis in de buurt te parkeren. Zo weten gasten zeker dat ze de tijd kunnen nemen om het gehele assortiment in hun eigen tempo te bekijken.

Verbouwen

Het pand van Store 6 Wonen was voor de verhuizing nog helemaal leeg. Een spannende, maar vooral leuke uitdaging blijkt het om het gebouw naar eigen wens klaar te maken om te dienen als woonwinkel. Duncan: “Toen we hier kwamen was er, behalve de vloer en de muren, nog helemaal niets. Hoe super is het dan om alles zelf vorm te geven en jouw plannen dan ook werkelijkheid te zien worden. We zijn heel tevreden op het eindresultaat en hebben ook zeker nog plannen voor de toekomst.”

Assortiment

Bij Store 6 Wonen vind je alles op het gebied van woninginrichting. Denk dan aan meubels als bankstellen, eettafels en -stoelen, carpetten, relaxfauteuils, woonkamerstoelen, tv- of audiokasten, bijzettafels en hockers. Uiteraard vind je ook een ruim assortiment accessoires zoals verlichting in alle soorten en maten, decoratie voor aan de muur of op de kastjes, kussentjes en plaids voor op de bank en geurkaarsen.

In de winkel staan een heel aantal bankstellen, maar wat veel mensen niet weten, is dat deze bankstellen vaak helemaal naar jouw eigen wensen te fabriceren zijn. Zie je bijvoorbeeld een hoekbank staan, maar heb je liever toch gewoon een tweezits, geen probleem! Ook de kleuren en materialen van de banken zijn te personaliseren. Store 6 kan op die manier al hun klanten helpen aan een bank die precies aan alle wensen en eisen van de klant voldoet.

Voor elke stijl

Dankzij de visie van de twee ondernemers leent de locatie zich nu optimaal voor een woonwinkel. Zowel op de begane grond, als op de eerste verdieping is genoeg ruimte om hun brede assortiment te laten zien aan hun gasten. Op meerdere plekken zijn er (open) kamers gerealiseerd in verschillende stijlen. Wees echter niet bang dat je in de winkel alleen de stijl van Gea en Duncan zal aantreffen, dat is namelijk geenszins het geval! Gea en Duncan laten in hun winkel verschillende stijlen zien; van klassiek tot modern en van ‘altijd in de mode’ tot meubels en accessoires die je gisteren nog op tv hebt kunnen bewonderen.

Duncan en Gea vinden het belangrijk om mee te gaan met de trends op de markt. Daarom gaan ze elk jaar een aantal keer naar meubelbeurzen en zijn ze ook regelmatig te vinden bij presentaties van bekende leveranciers. Maar ook woonprogramma’s, zoals bijvoorbeeld VTWonen, dienen regelmatig als inspiratie. Het merk Be Pure Home komt geregeld langs op tv, maar vind je dus ook gewoon in Steenwijk.

Verreikende service

Een groot gedeelte van het assortiment van Store 6 Wonen is op hun website www.store6.nl te vinden, maar ze hebben bewust gekozen om online bestellen (nog) niet mogelijk te maken. Dat heeft allemaal te maken met de kwaliteit van de service die Store 6 Wonen uiterst hoog wil houden. Ze verwelkomen hun klanten daarom graag in hun winkel. Wel geven ze de optie om de uitgekozen meubels te laten bezorgen.

Bij hun bezorgservice zie je pas écht hoe sterk de service van Store 6 Wonen is. De meubel wordt namelijk niet alleen afgeleverd, maar ook uitgepakt, op de goede plek gezet en voorzien van viltjes. Uiteraard wordt er, nadat het meubelstuk klaar voor vertrek is, keurig opgeruimd zodat de klanten gelijk kunnen genieten van hun nieuwe aanwinst.

Dus, tijd voor wat nieuws in huis? Ga eens langs Store 6 Wonen!

Store 6 Wonen
Kortebaan 6, Steenwijk
0521 785 851
www.store6.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Museumnacht in het Kazemattenmuseum Evenement 3 uur geleden
Afbeelding
sc Heerenveen roemloos ten onder in eigen huis tegen Excelsior Sport 8 uur geleden
Afbeelding
RondOm Vandaag komt weer met unieke Amateurvoetbalspecial! Sport 23 sep., 12:00
Afbeelding
“De promotie is een logisch gevolg van positieve ontwikkelingen in de club" Sport 22 sep., 17:04
Afbeelding
15 verenigingen uit Ooststellingwerf vanaf zaterdag op pad met de Grote Clubactie Sport 22 sep., 12:00
Afbeelding
11 verenigingen in Weststellingwerf vanaf zaterdag op pad met Grote Clubactie Sport 21 sep., 12:00
Afbeelding
Zwaargewonde bij bedrijfsongeval Appelscha Politiek 19 sep., 15:30
Afbeelding
Moluks feest Pasar Maluku in Winkelhart Oosterwolde Evenement 19 sep., 08:00