Afbeelding
Foto: House of VR

“Beleef een levensechte game bij House of VR!”

Zakelijk

LEEUWARDEN - Houden jij en je vriendjes en vriendinnetjes van gamen? Neem dan vooral eens een kijkje bij House of VR in Leeuwarden! Tijdens deze Virtual Reality-ervaring waan jij jezelf in een levensechte game, waarbij je samen moet werken om te winnen. House of VR is uitermate geschikt voor het organiseren van een supergaaf en uniek kinderfeestje, want er is voor iedereen wel een geschikt spel te vinden. Zo kun je kiezen uit verschillende games, zoals: lasergamen met- of tegen je vrienden, door een spookhuis lopen, racen en nog veel meer! Eigenaar Dorus Brugman legt uit hoe dat werkt.

Virtual Reality is een relatief nieuwe technologie waarbij je jezelf waant in een echte wereld. Aan de hand van een VR-bril vervagen de grenzen tussen de realiteit en digitale wereld, waardoor VR echt een unieke beleving biedt. “Je kunt vrij rondlopen in een digitale wereld, waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn”, vertelt Dorus enthousiast. “Of het nu gaat om schieten, racen, springen en ontdekken; echt alles is mogelijk.”  


Foto: House of VR

Steeds realistischer

De games en technologie van Virtual Reality worden steeds geavanceerder en realistischer. Zo zat je in het verleden vaak vast aan een draad, maar tegenwoordig kun je zelfs vrij rondlopen in de VR-ruimte. “Dat draagt alleen nog maar meer bij aan de beleving. Je merkt dat de kinderen hier altijd super enthousiast vandaan komen.” 

De games en technologie worden steeds realistischer.

Verschillende arrangementen

Ben jij benieuwd naar deze ervaring en lijkt het je tof om een feestje te organiseren bij House of VR? Dat kan! House of VR heeft namelijk speciale arrangementen in de aanbieding. Zo kun je met 3 tot 12 kids al terecht voor 140 euro. “Afhankelijk van het pakket kunnen 3 tot 6 kids lasergamen. De rest kan live meekijken op de schermen. Er wordt daarna gewisseld. De zuivere speeltijd is een uur en de totale ervaring ongeveer 90 minuten.” 

Ook is het mogelijk om je feestje te combineren met een drankje en chips na afloop. “We richten dan onze speciale bar ruimte in voor eventuele drankjes, taart en cadeautjes. Dit arrangement bieden we aan voor 220 euro.” 

Reserveer nu je ervaring!

Wil je meer weten? Kijk dan even op de website: www.houseofvr.nl/vr-party/ voor meer informatie. Hier vind je ook filmpjes, zodat je een impressie kunt krijgen van deze supervette ervaring. Zien we jou binnenkort ook eens verschijnen bij House of VR? 

House of VR
Bonifatiusplein 2A
8911JT Leeuwarden
Tel: 06 - 20 95 15 19

Afbeelding
Post-covid klachten aangezien voor ouderdomsklachten Zorg & Welzijn 1 uur geleden
Afbeelding
Friesland brengt opvallend veel schilders voort Cultuur 3 uur geleden
Beeld ter illustratie
Gemeente Weststellingwerf krijgt subsidie voor meer betaalbare huur- en koopwoningen Financieel 20 uur geleden
Afbeelding
Bijzondere monumenten in de regio Evenement 23 uur geleden
Tenzij er nog kou komt, mogen we veel wespen verwachten dit jaar.
Vooruitzicht wespenoverlast voorlopig niet gunstig Natuur 25 apr, 18:00
Afbeelding
Nynke Duijff winnaar Grut Frysk Diktee Verhalen uit de buurt 25 apr, 10:00
Afbeelding
Column Rijkele Dijkstra: Ons veilige gevoel Column 24 apr, 18:00
Afbeelding
Column Melissa: Uit de kast komen is niet alleen bevrijdend voor jezelf, maar ook voor anderen Column 24 apr, 12:00