Afbeelding
Foto: Veneboer Camping & Outdoor

Veneboer Camping & Outdoor: de grootste keuze in het noorden

Zakelijk

DRACHTEN - Veneboer Camping & Outdoor bestaat al ruim 45 jaar in Drachten. De zaak is uitgegroeid tot een uitgebreide winkel in kampeerartikelen, watersportartikelen, tuinmeubelen, tenten, schoenen en outdoorkleding. Iedere kampeerder vindt hier een groot assortiment artikelen om het buitenleven zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Veneboer Camping & Outdoor heeft bijvoorbeeld 140 tenten op voorraad, waarvan honderd in de winkel uitstaan.

De tuinmeubelafdeling is gezellig ingericht met 65 uitstaande modellen. Deze zijn direct leverbaar en kunnen door de eigen bezorgservice bij u thuis worden bezorgd. Nieuw in het assortiment is de Kamado Joe, een barbecue van keramiek. Verder heeft Veneboer Camping & Outdoor naast boten en opblaasfiguren voor op het water een aantrekkelijke collectie bootaccessoires, zoals fenders, zwemvesten, touw, kikkers en harpsluitingen.

Deskundig advies over schoenen
Houdt u van wandelen? Veneboer Camping & Outdoor heeft een ruim assortiment wandel- en bergschoenen. Bij de aankoop van een paar schoenen kunt u rekenen op deskundig advies van het personeel. Tijdens de Vierdaagse-wandelweken ontvangt u bij de aankoop van een paar LOWA-vierdaagseschoenen een paar LOWA-vierdaagsewandelsokken (zolang de voorraad strekt).

Digitale voetscan
Met een digitale voetscan kunnen medewerkers van Veneboer Camping & Outdoor voetklachten effectief in beeld brengen. Daarvoor maken zij gebruik van een RS Scan, een zeer nauwkeurige methode om de belasting van uw voeten te meten. Hierbij wordt gekeken naar de drukverdeling wanneer u stilstaat én naar uw looppatroon. Dankzij deze scan kan worden bepaald of u zooltjes nodig heeft.

Kom gezellig langs bij Veneboer Camping & Outdoor aan de Zuidkade 38-41 in Drachten!

www.veneboercamping.nl

Beeld ter illustratie
Gemeente Weststellingwerf krijgt subsidie voor meer betaalbare huur- en koopwoningen Financieel 10 uur geleden
Afbeelding
Bijzondere monumenten in de regio Evenement 13 uur geleden
Tenzij er nog kou komt, mogen we veel wespen verwachten dit jaar.
Vooruitzicht wespenoverlast voorlopig niet gunstig Natuur 25 apr, 18:00
Afbeelding
Nynke Duijff winnaar Grut Frysk Diktee Verhalen uit de buurt 25 apr, 10:00
Afbeelding
Column Rijkele Dijkstra: Ons veilige gevoel Column 24 apr, 18:00
Afbeelding
Column Melissa: Uit de kast komen is niet alleen bevrijdend voor jezelf, maar ook voor anderen Column 24 apr, 12:00
Afbeelding
Column Desirée van Dijk-Attema: Uitstellen Column 23 apr, 18:00
Afbeelding
Mobiele Minibos Winkelhart Oosterwolde Educatie 23 apr, 15:00