Een artist-impression van één van de appartementen in Drachten.
Een artist-impression van één van de appartementen in Drachten.

Zorg Thuis locatie Servotel opent deuren

Gezondheid

DRACHTEN - Zorg Thuis locatie Servotel te Drachten is de locatie waar zorgorganisatie Zorg van Toen hun missie ‘Een miljoen ouderen een gelukkige oude dag bezorgen’ waar maken. Vanuit de visie dat de zorg weer over mensen hoort te gaan, bieden ze op een prachtige plek in Drachten niet alleen zorg gericht op de mogelijkheden en wensen van de bewoners maar brengen ze de zorg ook terug naar de oorsprong en dat is zorgen voor elkaar. Warme zorg vanuit aandacht en net dat beetje extra. 

Ook wanneer u nu nog geen zorg nodig heeft kunt u bij ons komen wonen. Zodat u ontzorgt wordt door het all-In pakket. Daaronder valt de huur van het appartement, versnaperingen, borrelavonden, leuke activiteiten en entertainment, onderhoudskosten aan het gebouw en de tuin, schoonmaakkosten van uw appartement en gemeenschappelijke ruimtes, gas, water en elektra, TV, persoonlijke wifi (internet via glasvezel) en telefoon (nummerbehoud mogelijk).

Door de combinatie van sfeer, genieten, samenkomen, ontzorgen en de gastvrijheid van Zorg Thuis Drachten ontstaat een unieke woon- & leef setting! Op de hoogste etage van het gebouw komen zestien comfortabele zorg studio’s voor mensen met dementie. Op de etages 9 tot en met 12 komen ruime appartementen waar ook echtparen welkom zijn.

Oud worden zoals u dat wenst 

Bij Zorg Thuis in Drachten kunt u rekenen op?professionele ouderenzorg. Samen met u en uw dierbaren stellen zij een persoonlijk zorgarrangement voor u op. De geboden zorg varieert van lichte verzorging tot intensieve verpleging voor mensen met zowel een cognitieve als lichamelijke zorgvraag. Samen zijn, veiligheid en geborgenheid staan hier hoog in het vaandel. De zorg is altijd nabij, u kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week, een beroep doen op zorgmedewerkers en u ontvangt een persoonlijk alarmeringssysteem. Zo kunt u oud worden zoals u dat wenst en op een plek waar u zich veilig voelt.

Hoogwaardige zorg en service

Vanuit onze mooie en sfeervolle woonomgeving biedt de Zorg van Toen u een tijdelijk verblijf met hoogwaardige zorg en service. De locatie is ook voorzien van meerdere ingerichte zorghotelkamers voor herstelzorg, voor alle vormen van eerstelijns verblijf en voor overbruggingszorg en respijtzorg.

Uw medebewoners ontmoet u in de gemeenschappelijke ruimte, de sfeervolle tuin en het restaurant. U kunt hier genieten met elkaar, maar ook zelf de rust van uw woonruimte opzoeken.

Ook familieleden en uw overige gasten zijn vanzelfsprekend van harte welkom.

Op dit moment zij wij druk bezig om de 10e etage klaar te maken voor de eerste bewoners.

In september is de eerste verdieping van Zorg Thuis klaar om in te trekken, er wordt dan ook een open dag georganiseerd. Bent u benieuwd naar wat De Zorg van Toen voor u kan betekenen? Neem dan contact op met De Zorg van Toen. Bel met 085 - 1119539 of ga naar www.dezorgvantoen.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Treinen en bussen ook in Fryslân 3 minuten stil Algemeen 4 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek: Hier worden in Friesland de meeste fietsen gestolen Algemeen 4 uur geleden
Ritske en zijn dochter Binnie in de showtuin van Poelman Bestratingen.
Poelman Bestratingen viert 25-jarig jubileum Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
Onderzoek: dit is het meest gebruikte supplement in Friesland Gezondheid 14 uur geleden
Afbeelding
Nieuwe subsidie voor innovatieprojecten in de landbouw in Noord-Nederland Agrarisch nieuws 18 apr, 18:00
Afbeelding
Ouderavond 'Lekker slapen kleintje (0-4 jaar)' Zorg & Welzijn 18 apr, 15:00
Tijdens LEFF wordt er samen gekookt.
'LEFF gaat niet over afvallen, maar over kennis delen' Gezondheid 18 apr, 12:00
Afbeelding
Start kaartverkoop Grondproeven: culinair muziektheater over een boerenbedrijf in transitie Cultuur 18 apr, 10:00