Het filiaal van DA Drachten - Noorderbuurt.
Het filiaal van DA Drachten - Noorderbuurt. Foto: DA Drachten - Noorderbuurt

DA Noorderbuurt werkt samen met Kersten Hulpmiddelen

Bedrijf in beeld

DRACHTEN - Goed advies van gediplomeerde drogisten en een uitgebreid assortiment dat past bij de wensen en eisen van hun klanten: dat vinden ze bij DA Drachten - Noorderbuurt aan de Noorderbuurt 17 in Drachten - heel belangrijk. Daarnaast werken ze sinds kort samen met Kersten Hulpmiddelen. 

DA Drachten - Noorderbuurt is nu alweer een half jaar open en ze zijn elke dag op zoek naar manieren om hun klanten nóg beter te helpen. Hun winkel is ruim opgezet en hun assortiment is uitgebreid. Dat komt omdat DA Drachten - Noorderbuurt luistert naar haar klanten. Hebben ze iets nodig wat nog niet in de winkel ligt, zijn ze al tijden op zoek naar dat specifieke merk, dan bestellen ze dat product en ligt het vaak binnen een dag al in de winkel. Via een WhatsApp-service kan de klant op de hoogte worden gebracht van de bestelling.

Een greep uit het assortiment

Bij deze DA vindt u alles wat u van een drogisterij verwacht, en meer. Echte hardlopers zijn bijvoorbeeld de tapparfums van PRFM. Deze heerlijke geuren kunt u in de winkel zelf ‘tappen’ in een handig, navulbaar flesje. Janzen, een bekend merk voor bad&douche cadeaus, het apotheek merk Uriage dat verzorgingsproducten maakt voor de gevoelige gezichtshuid, en allerlei producten op het gebied van mondhygiëne en mondverzorging zijn aanwezig in het assortiment. Net als verschillende schoonmaakmiddelen van het bekende merk HG, waarvan de gehele collectie te bestellen is door de DA. Ook de hulpmiddelen van Able2, een bedrijf dat zich specialiseert in kleinere hulpmiddelen vindt u in de DA aan de Noorderbuurt. 

Kersten Hulpmiddelen

In DA Drachten - Noorderbuurt is ook een uitleenpunt van Kersten Hulpmiddelen. Deze organisatie leent en verhuurt diverse soorten hulpmiddelen aan mensen die deze tijdelijk nodig hebben. Voorheen opereerde Kersten Hulpmiddelen onder de naam Groene Kruis winkel in Drachten. Inmiddels hebben zij een samenwerking met de DA Drachten - Noorderbuurt. Deze DA zit immers op een mooie, herkenbare plek in het centrum die goed bereikbaar is voor veel mensen. Bovendien heeft de DA  een ruim assortiment aan producten die de gebruikers van de hulpmiddelen goed kunnen ondersteunen. 

Er zijn een aantal manieren om gebruik te maken van het uitleenpunt van Kersten Hulpmiddelen in DA Drachten - Noorderbuurt. U kunt online (www.kerstenhulpmiddelen.nl) of telefonisch (088 - 0009488) een artikel reserveren en deze ophalen bij de DA aan de Noorderbuurt 17. Grotere artikelen, zoals een hoog-laagbed worden door Kersten Hulpmiddelen bij u thuis gebracht. U kunt ook rechtstreeks bellen naar de DA om te kijken of het door u gewenste hulpmiddel nog beschikbaar is. Gewoon even langskomen kan uiteraard ook, de DA beschikt over een ruim assortiment hulpmiddelen op voorraad die u kunt huren. Uiteraard wordt u in de DA geholpen met duidelijk advies en gebruiksaanwijzingen. Tijdelijke hulpmiddelen van Kersten behoren tot eerstelijnszorg en worden vergoed door uw zorgverzekering.

DA Drachten - Noorderbuurt
Noorderbuurt 17
0512 550 190

Afbeelding
Ouderen hebben bepaalde kwaliteiten waardoor ze zich vaak wel redden in het verkeer.
Help, mijn vader is niet meer veilig in het verkeer! Gezondheid 23 minuten geleden
Afbeelding
Lintjesregen 2024 Smallingerland Algemeen 9 uur geleden
Afbeelding
Stevige dame Floor zoekt een nieuw baasje Verhalen uit de buurt gisteren
Zomer
Zomerpakkettenactie Present Smallingerland Algemeen 28 apr, 15:00
Afbeelding
In deze Friese gemeente staan de meeste energiezuinige huizen Duurzaamheid 28 apr, 12:00
Afbeelding
De wereld in boeken: ga op reis vanaf je bank Algemeen 28 apr, 08:00
Afbeelding
Column Ed van Dijk: Nieuwe expo vormen Column 27 apr, 15:00
Kunstwerk van Janny Zijlstra.
De kunstzinnige levensreis van Janny Zijlstra-Wijnalda Cultuur 27 apr, 12:00