Afbeelding
Foto: DroCom isolatie

Wil jij graag warm, comfortabel en energiezuinig wonen?

Zakelijk

FRIESLAND - Iedereen verlangt naar een warm, energiezuinig en comfortabel huis. Toch is dat nog lang niet overal het geval. Denk aan vochtige (kruip)ruimtes, een koude vloer en condensatie op de ramen bijvoorbeeld. Daar kunt u voorgoed mee afrekenen, door te kiezen voor DroCom isolatie. DroCom is al jarenlang een bewezen isolatieproduct, dat vocht tegengaat en bovendien energie bespaart. Edwin Diethelm vertelt hoe dat werkt. 

Er zijn twee vormen van vloerisolatie. Bodemisolatie en directe vloerisolatie. Bij bodemisolatie wordt isolatie aangebracht op de bodem van de kruipruimte en bij directe vloerisolatie wordt isolatie aangebracht tegen de onderzijde van de vloer. Steeds meer mensen kiezen hiervoor en dan specifiek voor DroCom. “Dat komt omdat we jarenlange ervaring hebben (meer dan dertig jaar) en omdat ons product bewezen werkt. Zo stijgt de temperatuur van uw vloer soms tot wel 4 graden, voorkomt het rot- en schimmelvorming en verlaagt het de luchtvochtigheid in uw woning. Daarnaast bespaart u met DroCom tot wel honderden euro’s op uw energierekening”, legt Diethelm uit. 

Wat veel mensen niet weten, is dat er de nodige subsidies te verkrijgen zijn voor het verduurzamen van uw woning. “Met de stijgende energieprijzen willen steeds meer mensen verduurzamen. Het is daarom mooi dat meegedacht wordt in de vorm van subsidies. Informeer vooral bij uw gemeente naar de mogelijkheden naar een subsidie.” 

Ook spouwmuurisolatie

Naast bodemisolatie, is ook spouwmuurisolatie een uitstekende keuze om uw woning energiezuiniger te maken. Ongeïsoleerde muren kunnen namelijk zorgen voor een koud en onaangenaam woonklimaat. Met behulp van spouwmuurisolatie kunt u relatief goedkoop uw woning isoleren met een snelle terugverdientijd. Informeer gerust naar de mogelijkheden via: www.vloerisolatie.nl


DroCom isolatie
It Patroan 1
8491 PK Akkrum
info@vloerisolatie.nl
Tel: 085 - 77 39 90 6
 

Afbeelding
Post-covid klachten aangezien voor ouderdomsklachten Zorg & Welzijn 28 minuten geleden
Afbeelding
Friesland brengt opvallend veel schilders voort Cultuur 2 uur geleden
Beeld ter illustratie
Gemeente Weststellingwerf krijgt subsidie voor meer betaalbare huur- en koopwoningen Financieel 19 uur geleden
Afbeelding
Bijzondere monumenten in de regio Evenement 22 uur geleden
Tenzij er nog kou komt, mogen we veel wespen verwachten dit jaar.
Vooruitzicht wespenoverlast voorlopig niet gunstig Natuur 25 apr, 18:00
Afbeelding
Nynke Duijff winnaar Grut Frysk Diktee Verhalen uit de buurt 25 apr, 10:00
Afbeelding
Column Rijkele Dijkstra: Ons veilige gevoel Column 24 apr, 18:00
Afbeelding
Column Melissa: Uit de kast komen is niet alleen bevrijdend voor jezelf, maar ook voor anderen Column 24 apr, 12:00