Afbeelding

Kinderopvang een puzzel? Niet bij de Kinderkei!

Samenleving

Op de Kinderkei besteden we veel aandacht aan de opvang van baby’s. Wij beschikken over een volledig ingerichte babygroep voor baby’s van 0 t/m 15 maanden maar ook uit een groep met verschillende leeftijden van 0 t/m 4 jaar. We werken met vaste en vertrouwde gezichten voor de baby en voor jullie als ouders. Er is veel aandacht voor de emotionele veiligheid, geborgenheid en de zorg en ontwikkeling van de baby.

Onze leidsters hebben een speciale babyscholing gevolgd en zijn keigoed in het geven van liefdevolle aandacht. We spelen en knuffelen met de baby’s zodat ze voelen dat we er zijn en andersom laten we weten dat zij er ook mogen zijn. Door het aanbieden van huiselijke, lichte ruimtes met uitdagend en divers speelgoed zie je dat elke baby zich in zijn of haar eigen tempo ontwikkeld. Je ziet dat een baby zich veilig en vertrouwd voelt en daar doen wij het voor!

Als het moment bijna is aangebroken en uw baby mag naar de opvang, dan kunt u bij ons kiezen uit heel veel opvangmogelijkheden. Wij bieden opvang op maat en zijn zeer flexibel! Dit betekent dat ouders met veel diverse beroepen bij ons terecht kunnen. Zo bent u vrij om op korte termijn het aantal dagen per week te verdelen, ook als deze verschillen per week. Wat daarnaast ook fijn is bij de Kinderkei is de samenwerking met opa en oma. Mocht opa of oma bijvoorbeeld een keer op vakantie zijn, wie past er dan op uw baby? Het is dan erg prettig dat we ervoor elkaar kunnen zijn.

We besteden veel aandacht aan de kennismaking en vinden het belangrijk om te weten wat het ritme van uw baby is. Regelmaat is belangrijk en daardoor proberen we hetzelfde ritme als bij jullie thuis aan te houden. Hierdoor raken onze leidsters snel vertrouwd met uw baby en willen we er voor zorgen dat uw baby zich thuis bij ons voelt. Dat geeft u als ouder ook een goed gevoel. Wij nemen ruim de tijd voor de persoonlijke overdracht. Daarnaast werken wij met een ouderapp. Zo krijgt u door leuke berichtjes en foto’s meteen een goede indruk van uw kind waardoor u de dag mee beleeft.

U bent als ouder op zoek naar een opvang waar u een goed gevoel bij heeft, want u geeft uw belangrijkste bezit uit handen en wilt het allerbeste voor uw kind. Dat snappen wij als geen ander. Wilt u onze sfeer ervaren? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende rondleiding.

Informatie:

0561-851066

info@dekinderkei.nl

www.dekinderkei.nl

Afbeelding
Afbeelding
PowerVrouwen terug van weg geweest Verhalen uit de buurt 56 minuten geleden
Ouderen hebben bepaalde kwaliteiten waardoor ze zich vaak wel redden in het verkeer.
Help, mijn vader is niet meer veilig in het verkeer! Gezondheid 14 uur geleden
Afbeelding
Stevige dame Floor zoekt een nieuw baasje Verhalen uit de buurt 28 apr, 18:00
Afbeelding
In deze Friese gemeente staan de meeste energiezuinige huizen Duurzaamheid 28 apr, 12:00
Afbeelding
De wereld in boeken: ga op reis vanaf je bank Algemeen 28 apr, 08:00
Afbeelding
Column Ed van Dijk: Nieuwe expo vormen Column 27 apr, 15:00
Kunstwerk van Janny Zijlstra.
De kunstzinnige levensreis van Janny Zijlstra-Wijnalda Cultuur 27 apr, 12:00
Afbeelding
Post-covid klachten aangezien voor ouderdomsklachten Zorg & Welzijn 27 apr, 10:00