Afbeelding

PowerVrouwen terug van weg geweest

Verhalen uit de buurt

OOSTERWOLDE - Donderdagochtend verzamelden zich 25 vrouwen in de Kompaan voor de bijeenkomst van Powervrouwen. Powervrouwen is een groepsactiviteit voor alle vrouwen in de gemeente Ooststellingwerf. Zij kunnen met elkaar in gesprek en hebben het over hoe ze elkaar kunnen helpen, versterken, inspireren en zoeken de verbinding met elkaar.

Het is niet de eerste keer dat Powervrouwen werd georganiseerd, eerder werd PowerVrouwen georganiseerd in samenwerking met team jongerenwerk als MDT-activiteit (maatschappelijke diensttijd).

Mix van activiteiten

De activiteit wisselt doorgaans van thema. Zo was de eerste keer het thema ‘Oud Hollandse spelletjes’ waar spelletjes als sjoelen, blikgooien en pimpampet op de tafel stonden, ‘Samen eten’ werd gevuld met een mix van Arabische en Hollandse lekkernijen en dit is nog maar het begin. De komende donderdagen staan er nog veel meer leuke activiteiten op de planning. Naast de Powervrouwen activiteit op donderdag is er ook Empowerdans op dinsdag, hierover kunt u meer lezen op de website van Scala. Alle vrouwen uit de gemeente Ooststellingwerf zijn van harte uitgenodigd om mee te doen. Vrouwen die op zoek zijn naar nieuwe contacten en een gezellige sfeer zijn van harte uitgenodigd om langs te komen.


Contact opbouwen

Een bezoek aan de activiteit PowerVrouwen, een ontmoetingsplek vlakbij het busstation en het centrum van Oosterwolde, is laagdrempelig. Vrouwen kunnen er zijn wie ze zijn ongeacht geloofsovertuiging, afkomst en achtergrond. Deelname is gratis en de vrouwen komen wekelijks op donderdag 11:30 tot 13:00uur (m.u.v. vakanties) samen in de Kompaan, bij de Moskampweg 3-5 in Oosterwolde.

Aleida Oosterhof wordt opgehaald door AutoMaatje chauffeur Egbert Moes.
ANWB AutoMaatje Ooststellingwerf zoekt deelnemers en chauffeurs in dorpen Haule, Haulerwijk, Ravenswoud en Makkinga Verhalen uit de buurt 21 uur geleden
Afbeelding
Naar het mbo? Kijk het webinar 'Studiefinanciering: hoe werkt het?' Educatie 19 mei, 18:00
Afbeelding
Filmhuis Noordwolde draait 24 mei de film Killers of the Flower Moon van Scorsese Cultuur 19 mei, 15:00
Afbeelding
Nieuw Ontwikkelperspectief voor de Lelylijn: Op Weg naar 2050 Politiek 18 mei, 15:00
Afbeelding
Voorstelling Romijn Conen bij Revalidatie Friesland Algemeen 18 mei, 12:00
Afbeelding
Hoe zou het zijn dat het wel kan? Gezondheid 18 mei, 10:00
Afbeelding
Boeren overhandigen eerste spandoek aan de provincie Fryslân Agrarisch nieuws 18 mei, 08:00
Afbeelding
De leukste activiteiten tijdens Pinksteren in Friesland Recreatie & Ontspanning 17 mei, 20:00