woensdag 1 april, 2020 09:22
Logo rondomvandaag.nl/Stellingwerven
OlmenEs
OlmenEs ( )

OlmenEs in Appelscha

  Zorg en Welzijn

OlmenEs is een woon- en werkgemeenschap voor mensen met een verstandelijke beperking in Appelscha. Antroposofie is onze basis. Wij bieden zorg, begeleiding en ondersteuning bij het samen wonen, samen werken en samen leven. Voor ons is de persoonlijkheid van de bewoner leidend, niet zijn beperking. OlmenEs wil voor bewoners en ook voor medewerkers mogelijkheden creëren die uitnodigen tot ontwikkeling.

Op het bosrijke terrein van ruim 50 hectare, bevinden zich woonhuizen, werkgebouwen, een boerderij, weidegrond, akkers en kassen en diverse gemeenschappelijke voorzieningen. 133 bewoners hebben er hun woonplek gevonden en werken overdag in een van de werkplaatsen en er zijn zo’n 260 medewerkers. Met elkaar kleuren zij het leven in de gemeenschap.

Wil je een kijkje komen nemen? In onze winkel/theeschenkerij ontvangen wij graag klanten die een keus kunnen maken uit een groot assortiment levensmiddelen of producten die in een van de werkplaatsen worden gemaakt. Het is heerlijk bijkomen van een fietstocht of wandeling met een kopje heerlijke koffie met eigengemaakt gebak of sandwich, allemaal van biologische kwaliteit. Je bent van harte welkom!

Wil je komen werken in OlmenEs? In OlmenEs is ook de mogelijkheid voor kinderopvang. Zie voor meer informatie en de vacatures onze website: www.olmenes.nl

Meer berichten