Afbeelding

Hondje Binky in de bemiddeling Stichting SOS voor huisdieren Friesland

Algemeen

Deze Boomer met zijn guitige koppie heet Binky. Hij is geboren in 2013 en is gecastreerd. Binky is een aanhankelijk hondje dat houdt van aandacht en knuffelen. Hij maakt er geen probleem van als hij even alleen thuis moet blijven, maar gaat ook graag mee op pad in de auto. Hij wandelt rustig met je mee en zo af en toe een spurtje trekken is ook leuk; loslopen is hij echter niet gewend. Hij is altijd blij als hij andere honden ziet, want daar kan je zo leuk mee spelen. 

Katten in huis is hij niet gewend, we weten ook niet hoe hij daarmee omgaat (buiten wil hij ze nog weleens opjagen). Bij zowel volwassenen als kinderen is Binky altijd vrolijk; hij komt altijd even zijn aandacht vragen en kan soms bij kinderen weleens iets te enthousiast zijn. Even uitkijken dus bij de hele kleintjes dat hij die niet uit enthousiasme omvergooit. 


Heb je allemaal leuke hondenspeeltjes in huis, dan kijkt Binky daar niet echt naar om, nee: lekker liggen bij de baas of samen dingen ondernemen vindt hij veel gezelliger. Zoals op 1 foto te zien is heeft Binky vanaf pup af aan al een kleine uitstulping bij zijn ene oogje (milde cherry eye) maar heeft hier geen last van. 

Bent u op zoek naar een gezellig, aanhankelijk maatje dat u vergezelt daar waar het maar kan, dan is Binky misschien wel de hond voor u. U kunt contact met ons opnemen op telefoonnummer 0561-476211 of stuur een mail naar sos.sosdier@outlook.com www.sosdier.nl


Afbeelding
Aleida Oosterhof wordt opgehaald door AutoMaatje chauffeur Egbert Moes.
ANWB AutoMaatje Ooststellingwerf zoekt deelnemers en chauffeurs in dorpen Haule, Haulerwijk, Ravenswoud en Makkinga Verhalen uit de buurt 12 uur geleden
Afbeelding
Naar het mbo? Kijk het webinar 'Studiefinanciering: hoe werkt het?' Educatie 19 mei, 18:00
Afbeelding
Filmhuis Noordwolde draait 24 mei de film Killers of the Flower Moon van Scorsese Cultuur 19 mei, 15:00
Afbeelding
Nieuw Ontwikkelperspectief voor de Lelylijn: Op Weg naar 2050 Politiek 18 mei, 15:00
Afbeelding
Voorstelling Romijn Conen bij Revalidatie Friesland Algemeen 18 mei, 12:00
Afbeelding
Hoe zou het zijn dat het wel kan? Gezondheid 18 mei, 10:00
Afbeelding
Boeren overhandigen eerste spandoek aan de provincie Fryslân Agrarisch nieuws 18 mei, 08:00
Afbeelding
De leukste activiteiten tijdens Pinksteren in Friesland Recreatie & Ontspanning 17 mei, 20:00