Afbeelding
Foto: Helden van Nu

Weststellingwerver samenwerking in SBS6 programma Helden van nu

Politiek

WOLVEGA - De gemeente Weststellingwerf is trots op de samenwerking die het in deze coronatijd met de burgers realiseert en die samenwerking wordt getoond in het SBS-televisieprogramma ‘Helden van Nu’ dat op zondag 21 februari de activiteiten in Weststellingwerf laat zien.

Dit programma laat zien dat de gemeente in deze coronaperiode in verbinding blijft met hun inwoners en organisaties. Door samen te werken wordt veel bereikt. De uitzending is te zien op zondag 21 februari vanaf 16.30 uur.

Flexibel in coronatijd

De intelligente lockdown, de aangescherpte maatregelen, de versoepelingen; er wordt wat gevraagd van de inwoners, de verenigingen en ondernemers. Steeds weer aanpassen op het gevoerde beleid van de overheid. De medewerkers van de gemeente beseffen maar al te goed dat hier heel veel bij komt kijken. Daarom blijven zij de samenwerking zoeken en kijken naar de mogelijkheden en denken mee over mogelijke oplossingen.

Een kijkje in de keuken van de gemeente

Presentator Kevin Brouwer overvalt twee medewerkers tijdens hun werk. Allereerst wordt duidelijk wat er allemaal komt kijken bij het opzetten en organiseren van de noodopvang bij sluiting van scholen en kinderopvang. Waarmee kon de gemeente de Kinderopvang de Kinderkei helpen om het proces goed en snel in te richten? Daarna volgt een bezoek aan korfbalvereniging Leonidas. Hoe zorgen we er hier samen voor dat de jeugd in beweging en met elkaar in contact blijft.

Allemaal helden die in deze coronatijd keihard hebben gewerkt om Weststellingwerf leefbaar en saamhorig te houden.

Uitzending gemist? Kijk de herhaling. De uitzending wordt nog enkele keren opnieuw uitgezonden. Kijk dan de herhalingen op zaterdag 27 februari om 11.00 uur bij SBS6, op zaterdag 17 juli om 11.30 uur bij SBS6 en op zaterdag 27 februari om 14.00 uur bij Net5.

Beeld ter illustratie
Gemeente Weststellingwerf krijgt subsidie voor meer betaalbare huur- en koopwoningen Financieel 8 uur geleden
Afbeelding
Bijzondere monumenten in de regio Evenement 11 uur geleden
Tenzij er nog kou komt, mogen we veel wespen verwachten dit jaar.
Vooruitzicht wespenoverlast voorlopig niet gunstig Natuur 25 apr, 18:00
Afbeelding
Nynke Duijff winnaar Grut Frysk Diktee Verhalen uit de buurt 25 apr, 10:00
Afbeelding
Column Rijkele Dijkstra: Ons veilige gevoel Column 24 apr, 18:00
Afbeelding
Column Melissa: Uit de kast komen is niet alleen bevrijdend voor jezelf, maar ook voor anderen Column 24 apr, 12:00
Afbeelding
Column Desirée van Dijk-Attema: Uitstellen Column 23 apr, 18:00
Afbeelding
Mobiele Minibos Winkelhart Oosterwolde Educatie 23 apr, 15:00