zaterdag 24 oktober, 2020 21:42
Logo rondomvandaag.nl/heerenveen
Foto: Facebook Udiros Outdoor

Uitdagend trimparcours Udiros zondag geopend

  Sport


Met een leuk evenement is zondag het nieuwe trimparcours voor inwoners van Nieuwehorne en omgeving voor geopend verklaard. Een groot aantal sportievelingen heeft het sportparcours zondag al getest (zie foto's).


Om het sportcomplex van UDIROS is parcours/trimbaan gebouwd van één kilometer lengte met 15 hindernissen. Je kunt een ronde lopen en alle hindernissen achter elkaar doen en met wat fantasie kun je ook vele andere trainingen samenstellen. Op elk moment van de dag, in de buitenlucht (ook nog eens coronaproof en op anderhalve meter afstand) kun je werken aan je conditie. 

Udiros schrijft: "Fijn om de betrokkenheid van onze wethouder sport Jelle Zoetendal te zien! Een super leuke opening van het trimparcours en een zeer geslaagde clubrun. Op naar de volgende mooie momenten in Regio Heerenveen - 'n Gouden Plak!"

Jelle Zoetendal: "Ben bij de opening van het nieuwe trimparcours van UDIROS in Oude- Nieuwehorne geweest. Mooi voor de sportieve inwoners van Nieuwehorne en omstreken. Samen hebben ze zowel de middelen (subsidies) als al het bouw- en denkwerk gedaan."

Meer berichten