Afbeelding

“Thuisopticiens Friesland brengt oogzorg naar u toe!”

Zakelijk nieuws

In Friesland bevindt zich een bijzondere opticien genaamd ‘Thuisopticiens Friesland’, die een dienstverlening aanbiedt met het gemak van mensen met mobiliteitsproblemen of andere beperkingen in gedachten. Hoewel een bezoek aan de opticien voor velen vanzelfsprekend is, is het niet voor iedereen even eenvoudig om naar een fysieke winkel te gaan. Dit geldt vooral voor ouderen, mensen met dementie of anderen die om diverse redenen niet in staat zijn om naar een optiekzaak te reizen.

Wat ‘Thuisopticiens Friesland’ zo bijzonder maakt, is dat hun dienstverlening niet exclusief is voor mensen met specifieke behoeften. Het is er voor iedereen die behoefte heeft aan gemak in oogzorg. Of je nu jong of oud bent, ongeacht je fysieke conditie, iedereen kan profiteren van deze flexibele aanpak.

Thuisopticiens Friesland biedt de perfecte oplossing voor deze uitdagingen. Willem Tulner, de thuisopticien van dit bedrijf, komt persoonlijk bij mensen thuis voor oogmetingen, controles en helpt hen bij het kiezen van het perfecte montuur. Deze service brengt het gemak van een optiekzaak naar de voordeur van de klant, zonder dat zij zich zorgen hoeven te maken over reizen of zich ongemakkelijk hoeven te voelen in een onbekende omgeving.

Met behulp van moderne meetapparatuur controleert Thuisopticiens Friesland de gezondheid van de ogen en stelt de juiste brilvoorschriften vast. Bovendien nemen ze een verscheidenheid aan monturen mee, zodat klanten ter plaatse verschillende brillen kunnen passen en de bril kunnen kiezen die het beste bij hen past.

Een uniek aspect van deze dienst is het persoonlijke advies dat klanten ontvangen. De thuisopticien kijkt niet alleen naar de brilsterkte, maar probeert ook te begrijpen hoe de klant zijn of haar ogen in het dagelijks leven gebruikt. Hierdoor kunnen ze aanpassingen voorstellen, zoals betere verlichting of andere verbeteringen in de leesomgeving.

Naast de gemakkelijke toegang tot professionele oogzorgdiensten, hanteert Thuisopticiens Friesland vergelijkbare kosten als reguliere optiekwinkels, waardoor hoogwaardige oogzorg toegankelijk wordt voor iedereen in Friesland.

Willem Tulner, de thuisopticien, benadrukt dat zijn missie verder gaat dan alleen het aanmeten van een bril. Hij wil mensen daadwerkelijk vooruit helpen en zorgen voor een beter gezichtsvermogen en meer comfort in hun dagelijks leven.

Voor inwoners van Friesland die professionele oogzorg nodig hebben zonder het gedoe van het reizen naar een fysieke winkel, is dit een geweldige optie. Als u meer informatie wilt of gebruik wilt maken van deze service, kunt u bellen naar 0518-850125 of een kijkje nemen op de website: www.thuisopticiensfriesland.nl

Beeld ter illustratie
Odd Fellows Heerenveen organiseren 1 juni een kunst- en antiekveiling Cultuur 19 mei, 09:00
Afbeelding
Nieuw Ontwikkelperspectief voor de Lelylijn: Op Weg naar 2050 Politiek 18 mei, 15:00
Afbeelding
Voorstelling Romijn Conen bij Revalidatie Friesland Algemeen 18 mei, 12:00
Afbeelding
Boeren overhandigen eerste spandoek aan de provincie Fryslân Agrarisch nieuws 18 mei, 08:00
Afbeelding
De leukste activiteiten tijdens Pinksteren in Friesland Recreatie & Ontspanning 17 mei, 20:00
Afbeelding
Maatschappelijke gift maakt Musical De Tocht toegankelijk voor 2000 kinderen Cultuur 17 mei, 18:00
Robin van Persie in actie tegen sc Heerenveen (2018).
Robin van Persie wordt de nieuwe hoofdtrainer van SC Heerenveen Sport 17 mei, 16:37
Afbeelding
Onderzoek: Dit betaal je in 2024 voor een huwelijksceremonie in Friesland Financieel 17 mei, 15:00