Afbeelding

Swart Campers presenteert: Paasdagen Spektakel!

Zakelijk nieuws

WIJCKEL - Kom langs bij Swart Campers tijdens de paasdagen 31 maart en 1 april voor onze spectaculaire paasdagen spektakel, waar we exclusieve paasaanbiedingen aanbieden die uw vakantie onvergetelijk zullen maken! 

Als toonaangevende dealer van Knaus en Weinsberg (bus) campers, biedt Swart Campers een uitgebreid assortiment aan nieuwe en gebruikte campers. Of u nu op zoek bent naar een gloednieuwe camper of een betrouwbare occasion, wij hebben de perfecte camper voor uw reisbehoeften. 

In onze eigen werkplaats verzorgen wij volledig onderhoud aan uw camper, zowel motorisch onderhoud, APK, accessoires inbouwen en BOVAG-onderhoudsbeurten. 

´´Met onze expertise en toewijding kunt u met een gerust hart op weg gaan, wetende dat uw camper in topconditie verkeert.´´

Swart Campers is ook een aangesloten schadeherstelbedrijf van diverse verzekeringen. Met onze expertise en toewijding kunt u met een gerust hart op weg gaan, wetende dat uw camper in topconditie verkeert.

Wilt u liever eerst ervaren hoe het is om met een camper op pad te gaan? Geen probleem! Bij Swart Campers bieden wij ook camper verhuur aan, met campers geschikt voor 2 tot maximaal 4 personen, compleet ingericht met inventaris. Zo kunt u genieten van de vrijheid van het kamperen zonder zelf een camper aan te schaffen. 

Mis het niet! Kom langs tijdens ons Paasdagen Spektakel en profiteer van onze exclusieve aanbiedingen. Swart Campers, voor onvergetelijke avonturen! 

Swart Campers | Jachtlustweg 49A | 8563 AC Wijckel | T: 0514 602119 | www.swartcampers.nl

Ouderen hebben bepaalde kwaliteiten waardoor ze zich vaak wel redden in het verkeer.
Help, mijn vader is niet meer veilig in het verkeer! Gezondheid 6 uur geleden
Afbeelding
Heerenveen ontvangt 1,75 miljoen subsidie ter ondersteuning van de herontwikkeling van het centrum Politiek 16 uur geleden
Afbeelding
Stevige dame Floor zoekt een nieuw baasje Verhalen uit de buurt 28 apr, 18:00
Afbeelding
In deze Friese gemeente staan de meeste energiezuinige huizen Duurzaamheid 28 apr, 12:00
Afbeelding
De wereld in boeken: ga op reis vanaf je bank Algemeen 28 apr, 08:00
Afbeelding
Column Ed van Dijk: Nieuwe expo vormen Column 27 apr, 15:00
Kunstwerk van Janny Zijlstra.
De kunstzinnige levensreis van Janny Zijlstra-Wijnalda Cultuur 27 apr, 12:00
Afbeelding
Post-covid klachten aangezien voor ouderdomsklachten Zorg & Welzijn 27 apr, 10:00