Afbeelding
Foto: Tjitte-Jan Hogeterp

H&W Totaaldak zit goed onder de pannen

Zakelijk nieuws

SURHUISTERVEEN - H&W Totaaldak te Surhuisterveen behaalde de certificering als erkend InstallQ installateur. Om deze erkenning te krijgen moet er voldaan worden aan een aantal strenge opleidings-en kwaliteitseisen.

De medewerkers beschikken over een landelijk erkend vakdiploma, het bedrijf werkt via de geldende normen en kwaliteitseisen, maakt gebruik van de juiste (meet)gereedschappen en het bedrijf wordt regelmatig door InstallQ op de geleverde werkzaamheden gecontroleerd en dient hier een goede beoordeling op te krijgen. Medewerkers van H&W Totaaldak hebben bij Solar Techniek Nederland hun diploma’s gehaald waardoor ze nu t.b.v. zonnepanelen kunnen en mogen adviseren, ontwerpen, plaatsen en installeren. 

Professionele zonnepaneleninstallatie

De vraag naar zonnepanelen en daarmee ook de vraag naar installateurs die deze kunnen aanbrengen zit weer in de lift, sinds de salderingsregeling nog steeds van kracht blijft. Voor de verzekering is het vaak verplicht om de installatie door een gecertificeerd bedrijf te laten uitvoeren met de juiste meet apparatuur. Hiervoor bent u bij H&W Totaaldak nu aan het juiste adres. 

Variatie diensten

Bertus Bosma van H&W Totaaldak verteld zeer blij te zijn met deze mooie nieuwe stap en aanvulling op het bedrijf. “Vaak is het zo dat wij de garantie op een dak uit moeten sluiten als er na ons nog werkzaamheden plaats vinden op het dak. Onder andere door een zonnepanelen monteur. Nu wij zelf mogen adviseren, ontwerpen, plaatsen en installeren kunnen wij een totaalpakket aan onze opdrachtgevers aanbieden.”

Onlangs is H&W Totaaldak als eerste dak specialist een “Natuurinclusief  gecertificeerd” bedrijf geworden.

Erkenning en certificering

H&W Totaaldak is aangesloten bij Sti. Dakmeester en werkt onder het KOMO procescertificaat. Certificering is een belangrijk onderdeel binnen de bedrijfsvoering. Onlangs is H&W Totaaldak als eerste dak specialist een “Natuurinclusief gecertificeerd” bedrijf geworden, daar mag nu het mooie en belangrijke InstallQ certificaat aan toegevoegd worden.

Beeld ter illustratie
Odd Fellows Heerenveen organiseren 1 juni een kunst- en antiekveiling Cultuur 19 mei, 09:00
Afbeelding
Nieuw Ontwikkelperspectief voor de Lelylijn: Op Weg naar 2050 Politiek 18 mei, 15:00
Afbeelding
Voorstelling Romijn Conen bij Revalidatie Friesland Algemeen 18 mei, 12:00
Afbeelding
Boeren overhandigen eerste spandoek aan de provincie Fryslân Agrarisch nieuws 18 mei, 08:00
Afbeelding
De leukste activiteiten tijdens Pinksteren in Friesland Recreatie & Ontspanning 17 mei, 20:00
Afbeelding
Maatschappelijke gift maakt Musical De Tocht toegankelijk voor 2000 kinderen Cultuur 17 mei, 18:00
Robin van Persie in actie tegen sc Heerenveen (2018).
Robin van Persie wordt de nieuwe hoofdtrainer van SC Heerenveen Sport 17 mei, 16:37
Afbeelding
Onderzoek: Dit betaal je in 2024 voor een huwelijksceremonie in Friesland Financieel 17 mei, 15:00