woensdag 23 september, 2020 01:44
Logo rondomvandaag.nl/heerenveen

Welcome to the Village doneert 40 slaapzakken aan Lesbos

  Samenleving
Age en enkele van de slaapzakken voor Lesbos.
Age en enkele van de slaapzakken voor Lesbos. (Foto: Welcome to the Village)

Het Leeuwarder (inter)nationale festival Welcome to the Village heeft ruim 40 slaapzakken gedoneerd voor de mensen in het vluchtelingenkamp Moria op het eiland Lesbos, meldt festivalorganisatie Welcome to the Village. De slaapzakken zijn bij het Leeuwarder festival gebruikt en zijn nog prima van kwaliteit. De slaapzakken zijn ingeleverd bij het afleverpunt van Paradigm in de stad Groningen.

Er zijn meerdere afleverpunten in Nederland, deze kun je vinden via de website https://www.becausewecarry.org/2020/09/slaapzakken-lesbos/, mocht je net als Age ook slaapzakken willen doneren voor het afgebrande vluchtelingenkamp..

Afgeleverd bij 'Because We Carry'
WTTV schrijft: "Het drama dat zich heeft afgespeeld in vluchtelingenkamp Moria op Lesbos zal je ongetwijfeld niet zijn ontgaan... Duizenden mensen raakten het - al schamele - dak boven hun hoofd kwijt en worden gedwongen op straat te slapen. Because We Carry zet zich in voor deze mensen, en zamelt onder andere slaapzakken in op veel verschillende plaatsen in Nederland. Help Moria door jouw slaapzak te doneren - https://www.becausewecarry.org/2020/09/slaapzakken-lesbos/."

Slaapzakken van Welcome to the Village
"Namens New Faces brachten onze Age en Rutger gisteren ruim 40 slaapzakken naar het inzamelpunt bij Paradigm, zodat Because We Carry ze naar Moria kan brengen. Het zijn slaapzakken waarin op onder andere tijdens Welcome to the Village onze nieuwkomers sliepen tijdens de festivalweekenden."

Meer berichten