Geppy Visser van Geppynes
Geppy Visser van Geppynes

Singles gelukkig in de liefde door persoonlijke aanpak

Algemeen

Voor veel singles zijn de Coronatijden ingrijpend. Het is een stille periode. Clubjes en uitjes vallen weg, sociale contacten zijn er veel minder. Festivals en andere festiviteiten gaan niet door. Een periode waarbij je als single extra op jezelf teruggeworpen wordt en niet meer zo makkelijk andere singles ontmoet. Ook daten is niet meer zo makkelijk dan voorheen. Het afspreken is lastiger.

Geppy Visser, datingcoach bij haar eigen bedrijf Geppyness en matchmaker voor het landelijke relatiebureau Mens & Relatie merkt dat het bij haar nu drukker is dan ooit. Singles willen heel graag een fijne partner vinden. Een arm om je schouder; iemand om altijd op terug te vallen en leuke dingen mee te doen. Veel singles proberen via internetdaten een partner te vinden, maar dat blijkt helaas vaak een tegenvaller en veel mensen raken erg teleurgesteld. Er zitten veel mensen op internet die niet op zoek zijn naar een serieuze relatie; je krijgt geen reactie terug, het verhaal blijkt niet te kloppen of mensen zoeken iets anders dan een fijne relatie. Dus is dit voor veel singles het moment om hun zoektocht serieus aan te pakken en hierbij de hulp in te schakelen van Geppy.

Geppy koppelt samen met haar collega’s van Mens & Relatie singels en begeleidt hen bij de zoektocht. En dat werkt. Want 75% van de singles vindt op deze manier wél hun partner. Een veel hoger percentage dan internetdating. Fijn dat Geppy deze singles dan toch op deze persoonlijke manier kan helpen om zo een partner te vinden. “Ik ontmoet altijd hele leuke mensen. Van 28 t/m 88 jaar oud. Ik leer hen goed kennen en ga gericht een partner voor hen zoeken. Wat heb ik toch een dankbaar beroep dat ik zoveel mensen kan helpen zodat ze weer gelukkig zijn in de liefde.” aldus Geppy Visser stralend!

www.geppyness.nl

Hier de onderscheiding van 'Lid in de Orde van Oranje Nssau'
Uitreiking Koninklijke onderscheidingen Algemeen 1 uur geleden
Afbeelding
Start 'Buurtgezinnen': opvoeden doe je samen Zorg & Welzijn 4 uur geleden
Afbeelding
4 mei 20.45 uur: Annelies van James Whitbourn door het Toonkunstkoor Cultuur 6 uur geleden
Het Lancaster-monument in Oudehorne.
Oorlog in Heerenveen: Het Lancaster-monument in Oudehorne Historie 8 uur geleden
Directrice Tineke de Jong opent de deuren van de openbare basisschool in Aldeboarn.
OBS de Boarne in Aldeboarn sluit na bijna 40 jaar haar deuren en gaat verder als samenlevingsschool Educatie 22 uur geleden
Afbeelding
Start vernieuwbouw Kindcentrum Ekke de Haan en Kindcentrum het Kompas Educatie gisteren
Afbeelding
Nynke Duijff winnaar Grut Frysk Diktee Verhalen uit de buurt 25 apr, 10:00
Afbeelding
Sloepvaren bij de Alde Feanen Recreatie & Ontspanning 25 apr, 08:00